Οι εξελίξεις στα 5 ΚΛΕΙΔΙΑ

0
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
32o επεισόδιο
Η Κυβέλη παίρνει μια ένδειξη ότι ο Ρήγας είναι πίσω από την απαγωγή.  Η Μάριον δείχνει στον Ορέστη ότι έχει βιντεοσκοπίσει όλη  τη βραδιά τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να σβήσει τα πειστήρια του εγκλήματος.  Ο Πάρης  γράφει ένα τραγούδι για τη Σούγκαρ. Η Νάντια δεν φεύγει από το σπίτι του Νικολάου θα μείνει εκεί με τον Τζίμη. Η Μάριον πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και συζητάει με την Κυβέλη. Ο Νικολάου αποφασίζει να αντεπιτεθεί. Θα φέρει κι εκείνος κάποια στο σπίτι και μάλιστα όχι όποια όποια. Ο Ορέστης αποφασίζει να τα πει όλα στην Κυβέλη.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016
33ο επεισόδιο
Ο Ορέστης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Κυβέλη για τη Μάριον. Θα τα αποκαλύψει όμως; Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή και στο σπίτι του Νικολάου αναστατώνοντας τη Νάντια και το Τζίμη. Ο Πάρης καταλαβαίνει πως η Σούγκαρ δεν χωράει στη ζωή του. Η Κίκα παίρνει άλλη μία αρνητική απάντηση από εκδοτικό οίκο για το βιβλίο της και πιστεύει ότι ο Ηλίας τη σαμποτάρει. Ο Ορέστης, με τη βοήθεια της Λένιας ψάχνουν το παρελθόν της Μάριον και ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστικό. Η Μάριον ζητά από την Κυβέλη να συναντηθούν μόνες. Η Κυβέλη δεν ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016
34o επεισόδιο
Στην κουζίνα όλοι συζητούν για τη συνάντηση της Μάριον με την Νεφέλη. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Ο Πάρης γνωρίζει στη Σούγκαρ έναν φίλο του. Το κόλπο του Νικολάου έχει πιάσει. Η Νάντια είναι έξαλλη με την νέα συγκάτοικο που είναι μεγάλος πειρασμός. Ο Ορέστης κατηγορεί ευθέως τη Μάριον μπροστά στην Κυβέλη και το Λεωνίδα για απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του. Η Κυβέλη αναρωτιέται γιατί η Μάριον μπορεί να τη θέλει νεκρή;  Ο Ορέστης μιλά στην Κυβέλη για το παρελθόν του με τη Μάριον. Της λέει όμως την αλήθεια; Ο Ορέστης κοιμάται στην αγκαλιά της Κυβέλης όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό της,  που θα την κρατήσει ξάγρυπνη όλη νύχτα.  

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016
35o επεισόδιο
Η Κυβέλη πετάγεται από τον ύπνο της. Είναι τα γενέθλια του παιδιού της σήμερα. Φεύγει από το σπίτι, αλαφιασμένη, ζητώντας να μην την ακολουθήσει κανείς.  Ο Πάρης αποφασίζει να κρατήσει τον έρωτά του για τη Σούγκαρ, πλατωνικό.  Ο Ορέστης ψάχνει στο δωμάτιο της Κυβέλης,  κάποιο στοιχείο που θα τον βοηθήσει να τη βρει, αλλά βρίσκει κάτι που θα τον ανησυχήσει. Ο Τζίμης χτυπά τη Σούγκαρ,  με το αυτοκίνητο της Νάντιας. Η Κυβέλη επιστρέφει το βράδυ κι ο Ορέστης αποφασίζει πως έφτασε η ώρα της αλήθειας.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016
36o επεισόδιο
Η Κυβέλη πέφτει από τα σύννεφα με την εξομολόγηση του Ορέστη. Θυμώνει και τον διώχνει από κοντά της. Η Κατερίνα και η Κυβέλη υποψιάζονται τη Μάριον ακόμα και για την απαγωγή της μικρής. Αυτή η γυναίκα είναι αδίστακτη. Η Νάντια βρίσκει μια απρόσμενη συμμαχία στο σπίτι. Η ζωή της Σούγκαρ βρίσκεται σε κίνδυνο. Χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση. Ο Νικολάου φέρνει σε επαφή τη Μάριον με το Τζίμη. Ο Πάρης προσπαθεί να φτάσει στο νοσοκομείο για να βοηθήσει τη Σούγκαρ, βάζοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο. Η Κυβέλη διαφεύγει κρυφά για άλλη μια φορά από το σπίτι. Τώρα είναι εκείνη που απαιτεί μια συνάντηση με  τη Μάριον Ντε Κάστρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !