Νίκη Παλληκαράκη για 5 ΚΛΕΙΔΙΑ:«Το γύρισμα ξεκινάει πολύ πρωί,ολοκληρώνεται μετά από 12 ώρες!»


Η Νίκη Παλληκαράκη συμμετέχει στο σίριαλ του ΑΝΤ1,''Τα 5 κλειδιά'',του οποίου τα γυρίσματα πραγματώνονται ως επι το πλείστον στην  Κύπρο. Η ηθοποιός μιλά,μεταξύ άλλων, για τα πολύωρα γυρίσματα...Πώς περνάει ο χρόνος σου στην Κύπρο; 

''Με γυρίσματα, γιατί οι μέρες είναι συγκεκριμένες και δεν υπάρχει το περιθώριο. Το γύρισμα ξεκινάει πολύ πρωί, ολοκληρώνεται μετά από 12 ώρες, έπειτα γυρίζω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για ξεκούραση και μελέτη για την επόμενη μέρα. Επειδή έτσι είναι η κοσμοθεωρία μου απέναντι στην τέχνη, είμαι σαν μοναχή, ταγμένη, πολύ συνειδητά το κάνω, κι αφορά εμένα, δεν το κάνω παντιέρα, μου ταιριάζει, μου πάει, κι έτσι θεωρώ ότι πρέπει να αφοσιωθώ . Βέβαια, έχω την πολυτέλεια, δεν ξέρω αν είχα οικογένεια, αν ήταν εύκολο να αφήσω το παιδί μου. Έχω την πολυτέλεια να μπορώ να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή εκεί που πρέπει λόγω δουλειάς, να αφοσιώνομαι σε αυτό, να μην έχω κάτι να με κρατάει πίσω και να νιώθω άσχημα, ενοχικά''.

Αυτός ήταν ο λόγος που σε έκανε να μην δημιουργήσεις οικογένεια και να μην φέρεις στον κόσμο ένα παιδί; 

''Ακριβώς αυτός. Αφορά τον τρόπο με τον οποίο ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά αυτή. Ήθελα την πλήρη ελευθερία, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξει η ανάγκη της δουλειάς να σε πάει να γυρίζεις σαν τον γύφτο όλο το καλοκαίρι, τον χειμώνα να δουλεύεις όλη την ημέρα, και αυτό δεν μπορεί να συνυπάρξει με ένα παιδί''.

Τηλεόραση

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: