Παππάς: Η κυβέρνηση επιμένει στις 4 τηλεοπτικές άδειες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το πρόσωπο των ημερών, ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για όλα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News και αποκάλυψε πως η κυβέρνηση επιμένει στον αριθμό 4 για τις τηλεοπτικές άδειες, που σημαίνει πως επιμένει στο να υπάρξουν 4 τηλεοπτικά κανάλια.

Ωστόσο, ο κ. Παππάς σε μία εμφάνιση ιδιαίτερα συναινετική τόνισε πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο να δεχθεί το ΕΣΡ όταν συγκροτηθεί να έχει σύμφωνη γνώμη για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας, η κυβέρνηση μέσω του νομοθετικού της έργου θα προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμα “κι αν δεν μας αρέσει”, ενώ αναφορικά με τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης που ζητούν κατάργηση του νόμου, τόνισε πως εάν καταργηθεί η συγκεκριμένη τροπολογία υπάρχει κίνδυνος αξιώσεων από τους υπερθεματιστές που έλαβαν μέρος στη διαδικασία του διαγωνισμού και έχουν καταθέσει ήδη τα χρήματά τους.

Ο κ. Παππάς διέκρινε σημάδια σύγκλισης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ χαιρετίζοντας την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προτείνει ένα πρόσωπο για το προεδρείο του ΕΣΡ, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει το πρόσωπο. Μάλιστα, όπως είπε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ένα μήνυμα και στα υπόλοιπα κόμματα πως υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης.

Κληθείς να σχολιάσει την πρωτοφανή σε ύφος δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Νίκος Παππάς υπεραμύνθηκε τη δήλωσή της λέγοντας πως έκανε μία δήλωση για την κυβέρνηση όπως έπρεπε να γίνει.

Επίσης ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να προτείνει για το προεδρείο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, λέγοντας πως καλώς προτάθηκε και υπήρξε η προσδοκία πως θα υπάρξει σύγκλιση στο πρόσωπό του.

Αναφορικά με τον ανασχηματισμό, ο κ. Παππάς θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αλλά έδειξε πως ο ανασχηματισμός μάλλον θα αργήσει μπροστά στην προοπτική να υπάρξει τελικά συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, αλλά και μπροστά στη δεύτερη αξιολόγηση.

Ο κ. Νίκος Παππάς κλήθηκε και όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα, όπου επέμεινε πως μία από τις πτυχές ήταν μία πιθανή συνεργασία με τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας έτσι ώστε να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα.

Μάλιστα, δήλωσε πως η επίσκεψη αυτή έγινε με σκοπό να βρεθούν επενδύσεις και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως θέλησε να δημιουργήσει μία θολούρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !