Λόλα Νταϊφά: Θυμάται την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα ο ΑΝΤ1 και την ανατροπή της τελευταίας στιγμής

0

Η Λόλα Νταϊφά είναι αναμφισβήτητα η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τις δημόσιες σχέσης ποδοσφαιρικής ομάδας και εκείνη που ίδρυσε και διηύθυνε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

 Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακόμα θυμούνται τη θεαματικότερη υποδοχή παίκτη που είδε ποτέ το πρώτο λιμάνι της χώρας, την οποία είχε οργανώσει εκείνη, για τη μετεγγραφή του Λάγιος Ντέταρι. 

 Η μετάβαση από τον Γιώργο Κοσκωτά στην εποχή Σαλιαρέλη στον Ολυμπιακό ήταν η εξέλιξη που οδήγησε τη Λόλα Νταϊφά στην απόφαση να παραιτηθεί. Συνεχίζει να θεωρεί τον Σαλιαρέλη «αμφιλεγόμενο πρόσωπο, που μιλούσε για ορυχεία με ρουμπίνια και κυκλοφορούσε με χρυσά ρολόγια και αεροδυναμικά αυτοκίνητα». 

 Τον Οκτώβριο του 1989 ξεκίνησε ένα νέο, μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, όταν ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του νεοσύστατου τότε τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Ένα κεφάλαιο με εξίσου δυνατές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες – και τη σχολή δημοσίων σχέσεων του σταθμού που ίδρυσε και διηύθυνε για χρόνια. «Αρχικά ο κύριος Κυριακού υπολόγιζε να εκπέμψουμε στις αρχές Ιανουαρίου. Όμως, όταν το Mega έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, άλλαξαν τα σχέδια. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει στο Παρίσι με τον Στέλιο Αντωνιάδη, για να φέρουμε για την έναρξη τα μπαλέτα από το Moulin Rouge. Και ενώ μόλις τα είχαμε “κλείσει”, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “μην υπογράψεις τίποτα, γυρίστε πίσω όπως είστε γιατί ξεκινάμε παραμονή της νέα χρονιάς”. Έτσι σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον άρον». 

 Ήταν 31 Δεκεμβρίου του 1989 όταν βγήκε το πρόγραμμα στον αέρα. «Μάλιστα, ο Μίνωας Κυριακού θα εκφωνούσε ένα λόγο και τότε δεν είχαμε autocue. Ήταν, λοιπόν, όρθιος, η κάμερα μπροστά του, εγώ λίγο πιο πίσω με τα χαρτιά της ομιλίας του, τα οποία άλλαζα ένα ένα φύλλο. Καταλαβαίνεις την αγωνία μου μήπως μου φύγει κανένα και χαθεί η ροή του λόγου!» διηγείται στο People.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !