Τάμτα: Το αν θα είμαι στο XFactor εξαρτάται από το θέμα με τις άδειες

0
Η Τάμτα λίγο μετά την πρεμιέρα της στο πλάι του Σάκη Ρουβά και της Πάολα μίλησε στο star.gr γαι τις κριτικές που δέχεται , για τον ποιό αυστηρό κριτή της αλλά και για το αν θα την ξανα δούμε στο επόμενο X Factor. 

 Ποια είναι η αντίδρασή της στις κριτικές που δέχεται, ειδικά στα social media, στα οποία είναι και ιδιαιτέρως ενεργή; 
«Δεν έχω πρόβλημα με τις κριτικές, δεν δέχομαι ρατσιστικά σχόλια και ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, γιατί υπάρχει πολύ θέμα με τον ρατσισμό. Παρόλο που έρχομαι από άλλη χώρα, δεν το έχω νιώσει. Από εκεί και πέρα με νοιάζει να μην περάσει το ηθικό θέμα και να μην πάει σε προσωπικό επίπεδο. Οτιδήποτε αφορά στη δουλειά μου, ακόμα και κακόβουλο comment αλλά να αφορά καθαρά τη δουλειά μου, είναι οκ», είπε η τραγουδίστρια συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ σπάνιο το να μπει σε πειρασμό να απαντήσει και δεν το κάνει. 

Όταν, δε, θεωρεί ότι κάποιος είναι εμπαθής μαζί της; 
« Όταν δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό το σχόλιο, νομίζω ότι δεν υπάρχει και λόγος αυτοί οι άνθρωποι να σε ακολουθούν και να τους αφήνεις να σου αφήνουν αυτά τα σχόλια. Οπότε τότε, μπορείς να κάνεις ένα μπλοκ και τέλος!» Αυστηρός κριτής είναι και η κόρη της, η οποία όμως «μου τα λέει με το σωστό τρόπο. Είναι πλέον σε μια ηλικία που αυτή η παιδικότητα φεύγει, ωριμάζει. Αυτό που μπορεί ένα παιδί αυθόρμητα να σου πει, το κακό σχόλιο, τώρα πλέον βρίσκει πιο σωστούς τρόπους για να το κάνει, αν και πλέον πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχει χρειαστεί να μου βάλει χέρι τελευταία!». 

Τέλος, είπε ότι η δική της απάντηση για τον νέο κύκλο του X- Factor είναι θετική, ωστόσο «είναι το γνωστό πρόβλημα με τις άδειες, αλλά θα το ήθελα ξανά. Οι πιθανότητες να είμαι στο xfactor εξαρτώνται από τις πιθανότητες να υπάρχει το show και το κανάλι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !