Φώτης Σεργουλόπουλος: Όλη η αλήθεια για το The Voice


Το καλοκαίρι στα sites υπήρχε ένα μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με το μουσικό σόου The Voice και την εμπλοκή του Φώτη Σεργουλόπουλου στο συγκεκριμένο format. «Ο Φώτης θα παρουσιάσει το Voice», «Ο Σεργουλόπουλος έκανε δοκιμαστικό για το Voice» έγραφαν οι τίτλοι σε sites και blogs. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια για τον αγαπημένο παρουσιαστή και το τηλεοπτικό του μέλλον; 
«Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν ένα site και θεωρούν πως οτιδήποτε κι αν γράψουν θα γίνει πιστευτό. Κάποια στιγμή, γράφτηκε στα πλαίσια της φαντασίας ενός δημοσιογράφου ότι με πρότειναν για το Voice και πως έκανα και δοκιμαστικό, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Ποτέ δεν μου έγινε η παραμικρή νύξη για το Voice. Επίσης, επειδή ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι φίλος μου, γνώριζα από πρώτο χέρι πως του είχε γίνει πρόταση να το παρουσιάσει» ξεκαθαρίζει στο People. 

Υπήρξαν συζητήσεις με άλλα κανάλια, χωρίς όμως εκείνος να επιθυμεί να μιλήσει δημόσια για επαφές που δεν προχώρησαν. 
«Όλες οι συζητήσεις μας έγιναν σε πολιτισμένο επίπεδο και με πραγματική θέληση για συνεργασία. Οι άνθρωποι των καναλιών επικοινώνησαν μαζί μας με πραγματικό ενδιαφέρον, κάτι εξαιρετικά κολακευτικό. Παρ’ όλα αυτά, δεν προχωρήσαμε. Η χρονική στιγμή ήταν τέτοια που τα κανάλια είχαν αβεβαιότητα για το μέλλον. Αν το τοπίο δεν ξεκαθαρίσει, δύσκολα οι ιθύνοντες θα βάλουν μπροστά καινούρια πρότζεκτ. Επιπλέον, μου αρέσει να κάνω τηλεόραση με συγκεκριμένα στάνταρ κι αν δεν υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις ώστε να βγαίνει το αποτέλεσμα που επιζητώ, προτιμώ να απέχω».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: