Πρέσβειρα της UNICEF παρουσιάστρια του ΑΝΤ1-Δες αναλυτικά!

0

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών που ζουν σε εμπόλεμες περιοχές και των προσφυγόπουλων, η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε την εκστρατεία # Εmergency Lessons. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής η Μαρί Κυριακού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της UNICEF Ελλάδος.


Την προσεχή εβδομάδα, 11 έως 13 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού, με αντιπροσωπεία της UNICEF, θα μεταβεί στην Ιορδανία και θα επισκεφθεί έναν από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς Σύριων προσφύγων προκειμένου να μεταδώσει την αξία της εκπαίδευσης στα μικρά προσφυγόπουλα.


Η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησε το Hashtag “emergency lessons”, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεο παιδιών που μιλούν για την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης. Ανάλογο βίντεο δημιουργήθηκε και από την Πρέσβειρα της UNICEF Μαρί Κυριακού, στο οποίο μοιράζεται την καλύτερη σχολική της φωτογραφία και αναφέρεται στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης αυτών των παιδιών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της UNICEF, 462 εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας ζουν σε εμπόλεμες περιοχές ή σε φτωχές χώρες, ενώ 72 εκατομμύρια παιδιά έχουν άμεση ανάγκη από εκπαιδευτική υποστήριξη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !