Τούρκικη Tv προπαγάνδας. Ελληνική απάντηση...

0

Την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα -κατά πολλούς όχι τυχαία- αύριο ημέρα Εθνικής εορτής της χώρας μας στην .."γείτονα" Τουρκία ξεκινά μια ακόμα ..τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας το "Vatanim Sensin" που ..βλέπει τα γεγονότα από τη πλευρά που της συμφέρει.
 Ως τυχαίο γεγονός και ως συγκυρία εμείς αντιπαραθέτουμε το γεγονός ότι αύριο στη χώρα μας  λαμβάνει χώρα το τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Mega "ΚΑRA SEVDA" .
Ως συγκυρία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το γεγονός μιας που συγκεκριμένα αύριο ξεκινά στη Τουρκία μια ακόμα "μεγαλειώδης" σειρά με πλήθος πρωταγωνιστών εφέ και...πλούτου που
 έρχεται να "αλλοιώσει" τα πραγματικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας που έχει γραφτεί και να παρουσιάσει τους ΄"κακούς" Έλληνες που λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή του ’22 κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων τους δολοφονούσαν, τους εκτελούσαν και τους φυλάκιζαν.
Πρωταγωνιστής ο γνωστός στη χώρα μας Σουλειμάν ο ....Μεγαλοπρεπής ή κατά κόσμον Halit Ergenc.
Εις απάντηση από πλευράς μας  θα προβληθεί το 104 και τελευταίο επεισόδιο της Τουρκικής σαπουνόπερας Kara Sevda ένα ακόμα ..δακρύβρεχτο μελό ,που κράτησε παρέα στους φανατικούς ...ανάλογων σειρών μέσα από το Mega που ήταν και το μόνο πρόγραμμα 'νέας παραλαβής" από την προηγούμενη σεζόν που είχε να παρουσιάσει.

28η Οκτωβρίου 2016 εκείνοι "συνεχίζουν" ...με τα γνωστά τερτίπια τους ενώ εμείς τηλεοπτικά -ας ελπίσουμε- ότι "τους τελειώνουμε" .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !