Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea! #5

1

Πιστοί στο ραντεβού που δίνουμε κάθε αρχή της εβδομάδας είμαστε και αυτή τη Δευτέρα εδώ! 

Πάμε να δούμε μέσα από το Τηλεβαρόμετρο του TVNea τα πάνω και τα κάτω αυτής της εβδομάδας...

Δίνουμε θετική ψήφο... 

3. Στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε αισίως έναν μήνα στον αέρα της πολύ πρωινής ζώνης του Ε. Ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία της ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ως πρώτο βιολί στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα και μέχρι τώρα φαίνεται να έχει αρπάξει αυτή την ευκαιρία και να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Η φυγή από το-για πολλά χρόνια- σπίτι της τον Alpha ίσως ήταν ένα κίνητρο που μέχρι στιγμής την δικαιώνει. Η Κατερίνα, και λόγο έχει και άποψη αλλά και γνώσεις κυρίως πάνω στο τηλεοπτικό. Η Κατερίνα του Αlpha που την είχαμε στο μυαλό μας μόνο με τις τρέσες και τα υπέρλαμπρα φορέματα, ευτυχώς έμεινε στον Alpha και αρχίζει σιγά σιγά να χτίζεται μια Κατερίνα που ναι, είναι παρουσιάστρια! 

2. Στον Γιώργο Φειδά. Ο σεναριογράφος των Συμμαθητών κατάφερε να κάνει κάτι πραγματικά σπουδαίο. Κατάφερε να πάρει ένα έτοιμο σενάριο και να το απογειώσει. Από τον δεύτερο κύκλο που το σενάριο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είναι 100% ελληνικό, η σειρά όλο και ανεβαίνει και όλο καλύτερη γίνεται. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ασφαλώς και ανήκει,λοιπόν, στον σεναριογράφο που μπόρεσε να πάρει έτοιμους χαρακτήρες που δεν είχαν την δική του υπογραφή και να δημιουργήσει κι άλλους πολύ ενδιαφέροντες ρόλους που έκαναν τη σειρά τόσο αγαπητή. Οι Συμμαθητές είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο υπάρχει σε σίριαλ στην Ελληνική τηλεόραση και ο Γιώργος Φειδάς είναι υπεύθυνος γι' αυτό! 

1. Στον Τροχό της Τύχης. Σε αντίθεση με το άκαιρο Deal, το τηλεπαιχνίδι του Star, που έκανε κι αυτό την εμφάνισή του ξανά μετά από αρκετά χρόνια, είναι πολύ πιο ευχάριστο, πολύ πιο ενδιαφέρον και πολύ μα πολύ πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσουν πολύ τα τηλεπαιχνίδια και λείπουν από την τηλεόραση. Ωστόσο, ο τροχός της τύχης είναι εδώ, είναι στο Star και μας αρέσει πολύ να το παρακολουθούμε. Η φρέσκια παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Τζούλιας Νόβα αλλά και η μεγάλη άνεση του παρουσιαστή με τους παίκτες κάνουν τον τροχό της τύχης μια πολύ ευχάριστη και χαλαρή στιγμή (αλλά και ένα καλό lead in) στην τηλεόραση! 


Δίνουμε αρνητική ψήφο... 

-3. Στα Θέματα της “Ελένης”. Συγκεκριμένα στα θέματα που παρουσιάζουν την πρώτη ώρα της εκπομπής ,που είναι πιο σχολιαστική. Πόσο ακόμη θα βλέπουμε “τους διάσημους μπαμπάδες με τα παιδιά τους”, “τις πιο ρομαντικές σκηνές σε ταινίες”, “τα πιο σέξι μοντέλα” κ.λπ. κ.λπ. ; Είναι λες και παίρνουν απλά την κασέτα με το θέμα που έπαιξε πριν δυο μήνες, και το ξαναβάζουν. Συνεχώς ακούμε τα ίδια στο βίντεο , ακούμε τα ίδια στα σχόλια του πάνελ της Ελένης, κι όλο αυτό κάνει την εκπομπή...ίδια. Καταλαβαίνουμε ότι η βασίλισσα δεν θέλει να το γυρίσει στο βαρύ gossip, αλλά λίγη έμπνευση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Η εκπομπή πρέπει να ανανεωθεί αν θέλει να επιβιώσει  η Ελένη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής να πάψουν να επαναπαύονται στο brand “ 'Ελένη” και να πάνε την εκπομπή ένα βήμα παραπέρα. 

-2. Στη Μάρα Ζαχαρέα. Γιατί ίσως είναι η πιο αδιάφορη παρουσιάστρια ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση. Μια στημένη παρουσία χωρίς σχόλιο , χωρίς άποψη, χωρίς συναίσθημα,διαβάζει απλά στο auto cue την είδηση κι αυτό είναι όλο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, Συμφωνεί; Διαφωνεί; Νευριάζει ; Σε ένα δελτίο που καυχιέται ότι είναι πρώτο (χωρίς φυσικά να έχει αντίπαλο) δεν αρμόζει μια τέτοια παρουσιάστρια. Η απουσία του Νίκου Χατζηνικολάου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η αλλαγή στην εικόνα της επιβάλλεται άμεσα. 

-1. Στη σειρά, 'Ελα στην θέση μου. Η καθημερινή σειρά του Alpha μπορεί να πηγαίνει συμπαθητικά στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο, η εικόνα της είναι πολύ μακριά από την τηλεόραση του 2016 που έχουμε ανάγκη αλλά και θέλουμε να βλέπουμε. Το σενάριο μόνο προσαρμοσμένο στα Ελληνο-Κυπριακά δεδομένα δεν είναι, η σκηνοθεσία είναι το λιγότερο 1995, αλλά και οι ηθοποιοί είναι πολύ μα πολύ μακριά απ' τα υποκριτικά δεδομένα του σήμερα. Η σειρά γενικά είναι πολύ κακή για να είναι αληθινή και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο γίνονται ελληνοκυπριακές παραγωγές όταν οι ελληνικές είναι μακράν καλύτερες ( Συμμαθητές, Ταμάμ , Daddy Cool κ.λπ.). 


Αυτά για απόψε από το Τηλεβαρόμετρο , ραντεβού την επόμενη Δευτέρα, στις 6!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι συμμαθητες ειναι οντως απτις καλυτερες σειρες των τελευταιων ετων με ενα all star cast που ομως δεν επαναπαυεται οπως το cast του ελα στη θεση μου που οπως κ εσυ λες απεχει απτους χαρακτηρες.. Γενικα εχεις δικιο οτι δεν συγκρινεται με τις σειρες αυτες του αντ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !