Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #4

0

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει σχεδόν αποκτήσει την πλήρη μορφή της, με τα καθημερινά προγράμματα να είναι πλέον όλα στον αέρα. Το Τηλεβαρόμετρο είναι και αυτή την εβδομάδα μαζί σας ,για να κάνει ένα τηλεοπτικό σκανάρισμα και να βγάλει στη “φόρα” τα θετικά και αρνητικά της εβδομάδας που μας πέρασε.

Δίνουμε Θετική ψήφο

3 Στην Κλεοπάτρα Πατλάκη . Η δημοσιογράφος που βρίσκεται για τρίτη χρονιά δίπλα στη Χριστίνα Λαμπίρη, είναι απο εκείνα τα πρόσωπα της τηλεόρασης που πραγματικά αξίζει να πούμε ένα μπράβο. Οι απόψεις της για όλα τα θέματα είναι αντικειμενικές και τεκμηριωμένες. Ο λόγος της είναι εξαιρετικός, είναι αυτό που κλασικά λέμε “ήρεμη δύναμη” . Δεν έχει πάνω της καμία υπερβολή και δεν γίνεται εμμονική με πρόσωπα . Μας αρέσει και την ψηφίζουμε θετικά! 

2 Στον Κώστα Τσουρό. Όχι γιατί κατάφερε να ξεχωρίσει αλλά γιατί κατάφερε άλλα, πιο σημαντικά πράγματα, στις 2 πρώτες του εβδομάδες ως ένα από τα νέα μέλη του Πρωινού. Κατάφερε να κρατήσει τη νεανικότητά του, να αποβάλει από πάνω του την υπερβολική σοβαρότητα των δελτίων, και μπόρεσε να γίνει πολύ νωρίς μέλος του ομάδας . Έχει πολλές γνώσεις και άποψη ακόμη και για θέματα life style. Μας αρέσουν τέτοια νέα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. 



1 Jenny Jenny! Μπορεί η εκπομπή να απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό,ωστόσο, υπάρχουν πολλά θέματα που είναι εξίσου ενδιαφέροντα για όλα τα κοινά. Το πιο ωραίο στην συγκεκριμένη εκπομπή είναι το πόσο καλά δεμένη είναι η ομάδα, αβίαστα δεμένη θα μπορούσαμε να πούμε. Καλογυρισμένη, με ωραία πλάνα και μουσική. Η συγκεκριμένη εκπομπή παρ' όλο που είναι βασισμένη στην ιδέα του Joy, είναι πιο παρεΐστικη, κι έτσι μπορείς να την παρακολουθήσεις ακόμη πιο ευχάριστα. 


Δίνουμε αρνητική ψήφο 

-3 Στην “ανθρωποφαγική” τηλεόραση. Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της μητέρας της μικρής Άννυ, και ήδη υπήρχαν δυο συνεντεύξεις της, τόσο στη Ζήνα Κουτσελίνη όσο και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Δέχομαι ότι μιλάμε για ενήλικους ανθρώπους που έχουν την επιλογή να μιλήσουν ή όχι στην τηλεόραση .αλλά πολλές φορές η ίδια τηλεόραση γίνεται ανθρωποφαγική απλά και μόνο για λίγα παραπάνω νούμερα. Αυτή η τηλεόραση δεν μας αρέσει. Είναι καλό να σεβόμαστε τον όποιο άνθρωπο, ό,τι κι αν έχει κάνει , να σεβόμαστε επίσης το γεγονός ότι παρά τα όσα περνάει κάθεται να μιλήσει μπροστά στην κάμερα μιας εκπομπής. 

-2 Στη Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απο τη δική σου. Γενικά έχουμε την τάση όταν πέρνουμε έτοιμα προτζεκτ απο το εξωτερικό να τα απλώνουμε , όταν αυτά κουράζουν,όμως,η μεγάλη τους διάρκεια γίνεται ακόμη πιο εμφανής. Επίσης, φέτος ο Γρηγόρης έχει την τάση να θέλει να πρωταγωνιστεί, αγνοώντας πολλές φορές τους παίκτες,να κάθεται μπροστά στην κάμερα και να μονολογεί, και να τραγουδάει σαν σε one man show. Επίσης, πολλή μουσική ,πάρα πολλή μουσική...Ίσως η περσινή προσθήκη του Βίκτωρα και του Θάνου,από προσωρινή έπρεπε να είχε γίνει πιο μόνιμη. 

-1 Στη Δήμητρα Παπαδοπούλου,και γενικά σε όλους εκείνους που δεν θέλουν να πηγαίνουν καλεσμένοι σε εκπομπές αλλά τελικά πηγαίνουν. Η ηθοποιός βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και η αμηχανία τής παρουσιάστριας στη διαχείριση της συζήτησης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς η ηθοποιός απαντούσε σχεδόν με το ζόρι στις ερωτήσεις. Να πούμε,λοιπόν, σε όλους εκείνους που θέλουν να μιλούν μόνο για τη δουλειά τους,ότι ο τηλεθεατής όσο ενδιαφέρεται για τα προσωπικά τους, άλλο τόσο ενδιαφέρεται και για τη δουλειά τους. Κανένας τηλεθεατής δεν θα κάτσει να παρακολουθήσει μια 20λεπτη συνέντευξη με κάποιον “καλλιτέχνη” που θα μιλάει μόνο για την δουλειά του. 

Αυτά είχε σήμερα για εσάς το Τηλεβαρόμετρο! Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα, σταθερά εδώ, το TV Nea!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !