Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #3

0

Όπως και κάθε Δευτέρα, έτσι και αυτή έχει Τηλεβαρόμετρο! Είμαστε, λοιπόν, εδώ και σήμερα ,νωρίτερα από το συνηθισμένο, μετά από μια βδομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο ενδιαφέρουσα της τηλεοπτικής σεζόν καθώς είχε τις πιο πολλές πρεμιέρες σε σειρές και εκπομπές. 

Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ για να δούμε τι μας ευχαρίστησε και τι δεν μας άφησε ικανοποιημένους την προηγούμενη εβδομάδα. 

Δίνουμε Θετική Ψήφο

3. Ξεκινάμε με το ΣουΚου. Η Μαρία Μπεκατώρου που πέρσι χάθηκε στις απαιτήσεις του Νίκου Μουτσινά φέτος έκανε και πάλι την εμφάνιση της. Μας αρέσει ,λοιπόν, ο κεντρικός ρόλος που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φαίνεται να έχει. Μας αρέσει που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ένα βήμα πίσω χωρίς αυτό να είναι υποτιμητικό για τον ρόλο του μέσα στην εκπομπή. Μας αρέσει η ροή της εκπομπής με τα πολλά θέματα και τις γρήγορες εναλλαγές. Γενικά, μείναμε ικανοποιημένοι από το πρώτο δείγμα του μεσημεριανού πλέον ΣουΚου. 

2.Στην Τατιάνα Στεφανίδου. Είτε είσαι από εκείνους που του αρέσουν οι "τατιανιές" είτε δεν αντέχεις να τη δεις λεπτό, δεν μπορείς να μην  παραδεχτείς ότι η Τατιάνα ξέρει πολύ καλά να κάνει τηλεόραση. Γνωρίζει πολύ καλά τη ζώνη που βρίσκεται αλλά και πώς να κρατήσει το κοινό της. Η Τατιάνα κάνει ακριβώς αυτό που θέλει στην τηλεόραση κι αυτό φαίνεται. Είναι ίσως από τις λίγες παρουσίες που ξέρουν ακριβώς τι θέλει να δει το κοινό τους και είναι ικανή να τους το προσφέρει. 

1.Στο Mega. Θα μου πείτε τόσες πρεμιέρες και ασχολείσαι με το mega; Ναι , γιατί παρά το μεγάλο ενδιαφέρον,το μεγάλο κανάλι αποδεικνύει ακόμη και στα δύσκολα ότι παραμένει μεγάλο. Οι τηλεθεάσεις των σειρών που παίζουν ασταμάτητα σε επανάληψη πολλές φορές ξεπερνούν αυτές των καινούριων εκπομπών και σειρών των άλλων καναλιών. Υπήρξαν μέρες μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, που όπως είπαμε είχε μεγάλο ενδιαφέρον, που στο νεανικό κοινό της ημέρας το Mega ήρθε δεύτερο, πιο πάνω και από τον ΑΝΤ1. Αξίζει ,συνεπώς, η αναφορά. 

 Δίνουμε αρνητική ψήφο

3. Στην εκπομπή, La Biri Biri. Και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της προηγούμενης Τρίτης (4/10). Μια μέρα μετά τις πολλές πρεμιέρες και με τα νούμερα τηλεθέασης φρέσκα φρέσκα (να θυμίσουμε πως εκείνη την ημέρα η Nielsen άργησε να δώσει το "ραβασάκι"), δεν μπορείς να ξεκινάς την εκπομπή με κοινωνικά θέματα όταν στην ομάδα σου έχεις τόσους καλούς γνώστες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Δυστυχώς η επιμονή τής Χριστίνας Λαμπίρη να μας πείσει ότι ήθελε να γυρίσει στην συγκεκριμένη ζώνη δεν είναι εμφανής αφού ακόμη και τώρα φαίνεται να θέλει να πετάξει από πάνω της το "μεσημεριανό", ακόμη και αν αυτό της στερεί τη σίγουρη επιτυχία. 

2. Στο Ξαναδέστε τους. Γιατί ήταν σαν να μην τους χάσαμε ποτέ από το οπτικό μας πεδίο. Η στημένη χημεία Μουτσινά- Ηλιάκη δυο χρόνια μετά το άδοξο τέλος του "Δέστε τους",  μόνο άγχος και αγωνία δείχνει για να μας υπενθυμίσει τα μεγαλεία του παρελθόντος. Μόνο που τότε οι συνθήκες ήταν αλλιώς. Μια παντελώς αδιάφορη Μαίρη Συνατσάκη που μας έκανε σαφές πλέον με αυτή της την επιλογή ότι ο ρόλος που έχει επιλέξει στην τηλεόραση είναι αυτός της γλάστρας, καθώς και μια Τζώρτζια Παναγή που συνεχώς μας υπενθυμίζει ότι είναι από την Κύπρο(το καταλάβαμε, φτάνει). 

1.Στη διπλανή εικόνα που τα λέει όλα από μόνη της. Η ΤΥΧΑΙΑ(;) εμφάνιση του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μόνο καλή εντύπωση δεν μας άφησε. Δυστυχώς στο κανάλι της Κάντζας όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση ξεφεύγει πολύ από το κανονικό, και η επιμονή των ανθρώπων του καναλιού σε τέτοιες μεθόδους μόνο δίκιο δεν τους δίνει. Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα τον κ.Κοντομηνά (αγκαζέ με τον Βερύκιο πάντα) να εισβάλει στο πλατό του Ξαναδέστε τους για να σχολιάσει τις στυλιστικές προτιμήσεις του κ.Παππά και της κας. Γεροβασίλη.

Αυτά είχε να πει το Τηλεβαρόμετρο αυτή την εβδομάδα...

Μέχρι το επόμενό μας ραντεβού την επόμενη Δευτέρα, εσείς να μην ξεχνάτε να μπαίνετε στο tvnea.com, γιατί το σερφάρισμα σταματάει εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !