Χριστίνα Σάλτη: Το πάρτυ-έκπληξη που διοργάνωσε ο Stan για τα γενέθλια της

Unknown
0

Την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστίνα Σάλτη γιόρτασε τα γενέθλια της στην «Αυτοκίνηση» σε ένα πάρτυ έκπληξη που κράτησε μέχρι το πρωί. Ακόμα και η ίδια αιφνιδιάστηκε, όταν σε ανύποπτο χρόνο είδε τον Stan να βρίσκεται με μία τούρτα στα χέρια και ενώ τις προηγούμενες ώρες οι περισσότεροι έδειχναν πως δεν γνώριζαν το συγκεκριμένο γεγονός ή πως το είχαν ξεχάσει.


Ελάχιστοι ήταν αυτοί που προσέγγισαν την νεαρή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της βραδιάς για να της ευχηθούν καθώς το «παράξενο παιδί» είχε προνοήσει από νωρίς να είναι άπαντες στο «κόλπο» και στην έκπληξη που της ετοίμαζαν.


Η Χριστίνα Σάλτη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο νωρίτερα από ότι συνηθίζει και ενώ προσκάλεσε ολόκληρο το προσωπικό του μαγαζιού στο καμαρίνι, ελάχιστοι ήταν αυτοί που χτύπησαν την πόρτα της. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που με τις υποκριτικές τους ικανότητες έδειχναν στεναχωρημένοι και πως ήταν απαράδεκτο να μην έχουν φροντίσει έστω και για μία μικρή τούρτα για την ίδια.


Η συνέχεια της βραδιάς τα είχε όλα, εκπλήξεις, συγκινήσεις αλλά και την εορταστική τούρτα με τα χρωματιστά κεριά που έφερε επί σκηνής ο Bo, κόσμος δεν άργησε να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές για την ίδια.


entertv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !