Ψυχαγωγικός πονοκέφαλος στον Skai...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στον Skai μία συγκεκριμένη παράγραφος του νόμου Παππά στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα ,σε αυτη αναφέρεται πως οι 4 τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου θα πρέπει να διαθέτουν στο πρόγραμμά τους συγκεκριμένο αριθμό ωρών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με τον Θέμη Μάλλη και τη στήλη του στην εφημερίδα, "Παραπολιτικά",αυτό σημαίνει πως το κανάλι του Φαλήρου θα πρέπει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη θεματική του κατεύθυνση.Στην παρούσα φάση διαθέτει ελάχιστες ώρες στην ψυχαγωγία και αυτές με το νέο νομοσχέδιο πρέπει να αυξηθούν.

Έτσι,είναι λογικό ο Skai να βρίσκεται σε αναζήτηση ψυχαγωγικών προϊόντων(μαγκαζίνο,σόου,ριάλιτι,σειρές).Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα αμέσως μετά τον πλειστηριασμό έκανε κρούση στον Alpha για να εξαγοράσει τις σειρές, "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" και το "Σόι σου".Πάντως ,στο τιμόνι του ψυχαγωγικού τμήματος βρίσκεται η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που ήδη από πέρυσι έδειξε δείγματα της δουλειάς της μέσα από το "X Factor".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !