Ο σεφ από τον Άστακό που «δείπνησε» με την Sarah Jessica Parker

Unknown
0

Με ελληνικά εδέσματα, φτιαγμένα από τα χέρια Έλληνα σεφ, έστρωσε τραπέζι η Sarah Jessica Parker!
Αφορμή για το κάλεσμα, το βράδυ της Πέμπτης, στην Νέα Υόρκη, στάθηκαν τα γενέθλια του αδερφού της ηθοποιού. Συγγενείς και φίλοι ευχήθηκαν στον εορτάζοντα απολαμβάνοντας ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, τα οποία η Sarah Jessica Parker αγαπά ιδιαίτερα. Άλλωστε, σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Vogue είχε δηλώσει απερίφραστα ότι λατρεύει την Ελλάδα.

Ο σεφ Γιάννης Τόμπας, από τον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με το peoplegreece.com, επιμελήθηκε το μενού και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

«Πριν από περίπου έναν μήνα έλαβα e-mail από την Sarah Jessica, στο οποίο έλεγε ότι έχει ακούσει πως είμαι Έλληνας σεφ και το φαγητό μου είναι αυθεντικό ελληνικό και μου ζητούσε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο», λέει o Γιάννης, ο οποίος μεγάλωσε στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας και άνοιξε τα φτερά του, πρώτα στο Λονδίνο και έπειτα στην Νέα Υόρκη, δουλεύοντας σε γνωστά εστιατόρια. 

«Την επόμενη μέρα, Κυριακή, με πήρε τηλέφωνο. Μου εκθείασε την Ελλάδα, το φαγητό και τους ανθρώπους της και με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με προσλάβουν στο σπίτι της. Εννοείται ότι της είπα “ναι”!», συνεχίζει ο νεαρός σεφ, ο οποίος παίρνει τα ηνία στην κουζίνα της 51χρονης star τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και εξτρά, όταν έχει κάποια καλέσματα.

Το μενού των γενεθλίων που ετοίμασε ο Γιάννης ήταν βλήτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί, ενώ η Sarah Jessica απαίτησε να υπάρχει άφθονη ελληνική σαλάτα. Για γλυκό, οικοδέσποινα και καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί.

«Στο τηλέφωνο η Sarah Jessica μου είπε ξεκάθαρα ότι της αρέσει το ελληνικό φαγητό της ταβέρνας, το απλό, αυτό που τρώνε οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους και όχι τα fancy», συνεχίζει ο Γιάννης και αποκαλύπτει πως η ηθοποιός παρακολουθεί συχνά τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και μιλάει λίγα ελληνικά!

Όσο για το πώς είναι να δουλεύεις για την μεγάλη star; «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Matthew Broderick. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», απαντά ο ταλαντούχος σεφ.



protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !