Στροφή στην επαγγελματική πορεία του Αντώνη Φουρλή: Ποιο είναι το νέο βήμα του δημοσιογράφου του Mega;

0
Είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων του Mega, όπου παρουσίαζε τα νέα της επικαιρότητας. Ο Αντώνης Φουρλής, είναι από τους δημοσιογράφους που παρέμειναν στο κανάλι μέχρι και την τελευταία στιγμή και όπως φαίνεται πραγματοποίησε μία στροφή στην επαγγελματική του πορεία το τελευταίο διάστημα. 

Συγκεκριμένα, άνοιξε ένα vitamin bar στο Σύνταγμα, στην οδό Αμαλίας, με το όνομα Nova Gea! Το συγκεκριμένο βήμα πραγματοποίησε μαζί με φίλους του και τοποθετήθηκε για την απόφασή του αυτή στην εφημερίδα Freddo. 

«Είναι μία ιδέα τριών φίλων που σκεφτήκαμε πως μπορούμε να προσφέρουμε υγιεινή διατροφή σε ανθρώπους πολυάσχολους και αγχωμένους που τρέχουν όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε ένα σύνθημα που το λέμε “χυμοσοφία” και η συνταγή του Nova Gea είναι να συνδυάζουμε φρούτα και λαχανικά με αρώματα και βότανα πάντοτε από την Ελλάδα, για να βοηθήσουμε και την οικονομία, δημιουργώντας χυμούς και ροφήματα που έχουν επιστημονική διατροφική λογική. Το μενού στην ουσία δεν λέει “χυμός μπανάνα, πορτοκάλι ή φασκόμηλο”, αλλά μία σύνθεση που καλύπτει μία συγκεκριμένη ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού. Στο μενού μας έχουμε χυμό για διαβητικούς, χυμό για ανθρώπους με πρόβλημα χοληστερόλης, για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και διάφορα άλλα», εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη. 

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Μεγάλο κανάλι σε συνδυασμό με την απόφασή του για το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα. «Είναι ένας τρόπος να ανοίξω ένα νέο επαγγελματικό δρόμο σε μία εποχή όπου τα media δοκιμάζονται και η επιβίωση του δημοσιογράφου καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Προς το παρόν περιμένω να δω πως θα καταλήξει το Mega, γιατί είναι σε οριακή κατάσταση, αλλά ακόμα θεωρώ ότι δεν έχουν κριθεί τα πάντα, ούτε για το κανάλι ούτε για τους εργαζόμενους», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !