Mediatown:Συνεχίζεται η βόλτα στην τηλεοπτική μας πόλη...#3

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Ξεκινάμε και σήμερα ,για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, τη βόλτα στην τηλεοπτική μας πόλη.Πολλά έχει ο μπαξές μας και σήμερα!Για φορέστε ζώνες...



"ΣΟΥΚΟΥ...με ανάμεικτα συναισθήματα"

Έκανε την εμφάνισή του και το "Σουκου" στον Ant1 ,και τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα.Από τη μία η τετράδα των παρουσιαστών είναι πολύ αγαπητή,δεμένη και ταλαντούχα,ωστόσο, από την άλλη, απουσιάζει η ισχυρή θεματολογία.Δεν γίνεται τα μόνα αποκλειστικά θέματα να είναι η συνέντευξη της Σκορδά και του Αρναούτογλου,πρόσωπα δηλαδή που δεδομένα θα μιλούσαν στην εκπομπή ελέω πρεμιέρας.Πρέπει να τονιστούν τα αποκλειστικά θέματα,που θα εξασφαλίζουν στο πρόγραμμα σπαρταριστές δηλώσεις προς σχολιασμό.Εξάλλου είναι ξεκάθαρο πως ψυχαγωγικές εκπομπές φέτος χωρίς ρεπορτάζ δεν αποδίδουν,όπως η "Ελένη" στον Alpha.Πράγματι η Μπεκατώρου δεν μπορεί να κάνει σκληρό gossip,όμως, θα μπορούσε να είναι ο διαιτητής των καυστικών Ουγγαρέζο και Κωνσταντάρα.Η εκπομπή έχει πολλά γυναικεία θέματα χωρίς λόγο και δεν πρέπει να αγνοούμε πως τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου δεν παρακολουθεί μόνο το κλασικό γυναικείο κοινό των καθημερινών εκπομπών.Α και κάτι τελευταίο!Θέλουμε πολλά οδοιπορικά του Νέζου και τη Μαρία Μπεκατώρου να χαλαρώσει.Αξίζει να θυμηθεί ότι καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου με την "αφέλειά" της και την "αδιαφορία" της για τα τηλεοπτικά "πρέπει"....

"Σπιτάκι με προβλήματα"


Έκανε την εμφάνισή της και η Σπυροπούλου με το "Σπιτάκι" της.Η έλλειψη ταλέντου κυριαρχεί και φέτος και ένας Σάββας Πούμπουρας δεν φέρει την άνοιξη.Όταν ο καπετάνιος οδηγεί το καράβι στα βράχια,τότε όσο δυνατό και να είναι το πλοίο από άποψη κατασκευής ή όσο καλό να είναι και το πλήρωμα,θα πέσει πάνω στα βράχια και θακαι συντριβεί.H Κωνσταντίνα δημιουργεί ένα κλίμα αμηχανίας στην ομάδα της,στους καλεσμένους και στο κοινό της(το ελάχιστο), και αυτό είναι ξεκάθαρο.Η εκπομπή κάνει πολλά κενά και δεν υπάρχει ροή στον λόγο.Για άλλο θέμα συζητάνε και σε άλλο καταλήγουν, και ο τηλεθεατής βρίσκεται σε ένα αλαλούμ.Τα νούμερα ήταν απογοητευτικά και η ανησυχία μεγαλώνει όλο και περισσότερο με την έλευση της Τζένης Μπαλατσινού.Μία έλευση που μπορεί να φέρει και την πρώτη θέση.Μη ξεχνάμε πως πέρυσι στο πληγωμένο Mega τα πήγαινε αρκετά καλά και με πιο εύκολο ανταγωνισμό.

"Ξανά Μουρμουρίζω..."

Αρκετά δεμένα είναι τα δύο νέα ζευγάρια στο "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα".Μετά την περσινή άστοχη επιλογή των Τσιμιτσέλη-Επιθυμιάδη,ο Alpha φαίνεται πως έκανε την επιλογή φέτος πολύ προσεκτικά.Το σήριαλ θεωρώ πως είναι στα καλύτερά του και βλέπεται ευχάριστα.Ομολογώ πως μετά την πρώτη χρονιά είχα αρχίσει να εγκαταλείπω σιγά σιγά τη συγκεκριμένη σειρά,αλλά παρατηρώ πως φέτος γίνομαι ξανά φαν.Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης που είναι ιδιαίτερα αυξημένα.Αν στον Alpha ,λοιπόν, πέσει μαύρο(ευχόμαστε προφανώς όλοι να μην πέσει),θα γίνει μεγάλη μάχη για τη διεκδίκησή της.

"Ο Βερύκιος καίει τη Σταματίνα..."

Ό,τι πιο προβλέψιμο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς πια στην τηλεόραση είναι η ενότητα του Δήμου Βερύκιου στο "Happy Day".Κάθε μέρα λέει τα ίδια και τα ίδια.Προφανώς η προπαγάνδα απαιτεί την επανάληψη,ωστόσο ,όλη αυτή η σαπουνόπερα ρίχνει σε νούμερα ίσως το πιο πετυχημένο project του Άλφα.Τα μεγαλοπρεπή περσινά νούμερα ανήκουν στο παρελθόν και πλέον ακόμη και στα νεανικά κοινά ο Γιώργος Παπαδάκης τερματίζει με διαφορά στην πρώτη θέση.Πραγματικά ο Δήμος Βερύκιος είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει στα media.Αυτό ,όμως ,τον οδηγεί σε ακρότητες και μονότονους μονολόγους.


"Επιστρέφουν τα τούρκικα λόγω κυπριακών"

Επιστρέφει ξανά η μόδα των τουρκικών σήριαλ;Αυτό δείχνει πάντως το γεγονός πως το Star εντάσσει στο καθημερινό του πρόγραμμα και δεύτερη σειρά τέτοιας προέλευσης μετά το "Bahar" ,που στο σύνολο σαρώνει.Ελπίζουμε όλο αυτό να μην επεκταθεί και άλλο, και σε καμία περίπτωση να μην επιστρέψουμε σε μία τριετία πριν που τα κανάλια μάς είχαν κατακλείσει με τουρκικά.Πάντως σε μία εποχή που κυριαρχούν αρκετά κυπριακά σήριαλ με κάκιστη ποιότητα είναι λογικό ο κόσμος να προτιμά το έστω καλοστημένο πρόγραμμα των γειτόνων μας.Οι σειρές "Ζωή μου" και "Προδοσίες" είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα,που βέβαια ο κόσμος τους χαρίζει μονοψήφιες τηλεθεάσεις.

Αυτά ,λοιπόν, και για σήμερα!Θα επιστρέψουμε την επόμενη Τετάρτη για πολλά περισσότερα.Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά....




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΠΑΤΩΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΛΕΙΔΙΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με το Σου Κου θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από τα αποκαλυπτικά. Όμως απ' ότι φαίνεται ο κόσμος προτιμά το σκληρό gossip και το ξεκατίνιασμα. Γυρίζουμε δηλαδή 10 χρόνια πίσω. Ελπίζω το Σου Κου να βρει το δρόμο του και να μην κοπεί. Διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !