Mε τη συναίνεση των Αμερικανών το deal μεταξύ Σαββίδη-STAR;

0

Σε καταλυτικό στοιχείο στις συζητήσεις μεταξύ Σαββίδη και της οικογένειας Βαρδινογιάννη για να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με όχημα το STAR, ενδέχεται να εξελιχθεί ο αμερικανικός παράγοντας!


Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι η μοναδική περίπτωση να καμφθούν οι αντιδράσεις των αμερικανών στο βάσιμο πια ενδεχόμενο ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα… είναι η συνεργασία του με το STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Είναι ο μόνος τρόπος να διευθετηθεί το «πρόβλημα» και να μην υπάρξει περαιτέρω εμπλοκή που θα επηρεάσει τις σχέσεις των δυο κυβερνήσεων, Ελλάδας και ΗΠΑ… Αλλά και ο μόνος τρόπος για την ελληνική κυβέρνηση να «εξαγοράσει» λίγη ηρεμία (για να το διατυπώσουμε κομψά)!

Οι αμερικανοί εμπιστεύονται το βαρύ όνομα της οικογένειας Βαρδινογιάννη,και μπορούν να «ανεχθούν» την τηλεοπτική παρουσία του ανεπιθύμητου φίλου του Πούτιν στην Ελλάδα, Ιβάν Σαββίδη, μόνο μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας για την οποία στα μάτια τους εγγυάται η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Βεβαίως αυτός είναι ο μόνος τρόπος – όπως ήδη ειπώθηκε- για να ηρεμήσουν τα πνεύματα,για αυτό και κυβερνητικοί παράγοντες φαίνεται να ενθαρρύνουν τον τηλεοπτικό γάμο των δύο πλευρών που εξασφαλίζει και τη συνέχιση του STAR.

Μπορεί όμως η κυβέρνηση να επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία Σαββίδη – Βαρδινογιάννη, αλλά τον τελευταίο λόγο στο ντηλ ,δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα τον έχει η γνωστή οικογένεια, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, λόγω του οικονομικού εκτοπίσματός της, που της επιτρέπει να αποφασίζει η ίδια για λογαριασμό της!

Πηγή:Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !