Δεν προχωρά η συγχώνευση ΑLPHA- ΣΚΑΪ...


Δεν φαίνεται να προχωρούν οι συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ ΣΚΑΪ και ALPHA. Οι δυο πλευρές – σύμφωνα με πληροφορίες- δεν κατάφεραν να βρουν κοινή φόρμουλα, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να «παγώσουν» σε όλα τα επίπεδα.


Λέγεται ότι οι απαιτήσεις της πλευράς του ALPHA στο νέο σχήμα που θα γεννιόταν από τη συγχώνευση των δυο εταιρειών, κρίθηκαν υπερβολικές και μπλόκαραν τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα ,στο κανάλι του Φαλήρου κάποιοι – μεταξύ αστείου και σοβαρού-έλεγαν ότι η πλευρά Κοντομηνά προσήλθε στις συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, με την ίδια λίστα απαιτήσεων που εμφάνισε ο Καλογρίτσας στον ιδιοκτήτη του ALPHA πριν ένα μήνα,τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ιδιοκτησία του σταθμού, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει τηλεοπτική άδεια, αλλά ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, ζητούσε το management και τη χάραξη της πολιτικής γραμμής. Δηλαδή, ό,τι είχε απαιτήσει η πλευρά Καλογρίτσα – κατά δήλωση Κοντομηνά στην Ελένη Μενεγάκη για να συνεργαστεί με τον ALPHA!

Πηγή:enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: