Justin Timberlake: Κινδυνεύει με φυλάκιση για μια...selfie.

0
Κοίτα τώρα τι τον βρήκε στα καλά του καθουμένου. Μια selfie θέλησε να βγάλει (ο καημένος) ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και κοντεύει να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα!


Πιο αναλυτικά, ο ποπ σταρ πήγε να ψηφίσει και θέλησε να παροτρύνει και τους υπόλοιπους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν το ίδιο. Για το λόγο αυτό πόσταρε μία selfie στο Instagram, όπου φαίνεται να στέκεται μπροστά από το μηχάνημα στο οποίο ψήφιζε, κάνοντας μία γκριμάτσα, αλλά τελικά του βγήκε… ξινό!

«Μόλις πέταξα από το Λος Αντζελες στο Μέμφις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να γίνεται και στη δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να έχετε φωνή. Ψηφίστε», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του.

Όμως, τώρα ο 35χρονος τραγουδιστής τώρα αποτελεί αντικείμενο έρευνας στο Τενεσί, γιατί απαγορεύεται να τραβήξει κανείς φωτογραφία όταν ψηφίζει. Η ποινή είναι έως 30 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 50 δολαρίων, ενώ εκπρόσωπος του εισαγγελέα του Τενεσί δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο TMZ ότι γίνεται έρευνα για τις ενέργειες του τραγουδιστή.


star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !