Η Τζένη Μπαλατσινού και το «Jenny Jenny» ξεκινάνε στον ΑΝΤ1. 

Πέρυσι το «Jenny Jenny» ήταν στο Mega. Πώς βλέπετε τις πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στο κανάλι;

«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω το Mega γι' αυτά τα τρία χρόνια φιλοξενίας, όπως και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, δίνοντας μου την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο πρότζεκτ που πίστευα από καιρό. Πήγαμε αρκετά καλά πέρυσι και μας στήριξαν πολύ, παρ' όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν. Υπάρχουν πολλοί φίλοι μου και καλοί συνεργάτες, όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι που ακόμα εργάζονται στο ΜΕΟΑ, χωρίς να ξέρουν ποιο είναι το μέλλον. Όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και εύχομαι να λήξει με τον πιο ομαλό και ανώδυνο τρόπο».

Πώς προέκυψε η «μετακόμιση» στον ΑΝΤ1;

«Υπήρξαν συζητήσεις από την αρχή του καλοκαιριού, που κατέληξαν σε αυτή τη νέα συνεργασία».

Τι αλλάζει φέτος στην εκπομπή;

«Έχουμε έναν νέο συνεργάτη και φίλο, τον Άρη Καβατζίκη. Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στα εξωτερικά ρεπορτάζ».

Ποιες στήλες απολαμβάνετε περισσότερο στην εκπομπή;

«Μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις, τα εξωτερικά μας θέματα, αλλά και οι όμορφες ιστορίες δημιουργικών ανθρώπων».

Πόσο σας δυσκολεύει το κομμάτι των συνεντεύξεων; Αν κάποιος καλεσμένος είναι δύσκολος, πώς τον αντιμετωπίζετε;

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν δύσκολοι και εύκολοι καλεσμένοι. Δεν ψάχνω για την είδηση. Δεν κάνουμε επικαιρότητα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγμα τα να σου δώσουν όταν νιώθουν ασφάλεια, ώστε να αγγίξουν και να ταυτιστούν με τον τηλεθεατή. Μου αρέσει η φυσική ροή μιας συζήτησης, μην έχοντας στον νου να εκβιάσω για την "είδηση" και το συναίσθημα» αποκάλυψε στο Τηλέραμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]