Βιν Ντζίζελ: Το Fast & Furious 8 πάει για Όσκαρ!

0
Η έβδομη κατά σειρά ταινία «Fast & Furious» δεν κατάφερε να πάρει Όσκαρ, αλλά τώρα ο Βιν Ντίζελ δηλώνει ότι το «Fast & Furious 8» θα το κερδίσει!


Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης ταινίας ταχύτητας είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το Furious 7 ήταν αντάξιο ενός Όσκαρ, αλλά τώρα αυτή την αίσθηση έχουν και στο Entertainment Tonight (ET) που αποτελεί έγκυρη πηγή στην ψυχαγωγία και σε ό,τι αφορά τα νέα των διασημοτήτων και κυρίως για ό,τι έχει να κάνει με τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. Μάλιστα, ο Ντίζελ λέει ότι με τον σκηνοθέτη που έχει το Furious 8 και ακούει στο όνομα F. Gary Gray δεν… χάνει!

«Νομίζω ότι αυτή η ταινία στηρίζεται και λίγο στους ώμους του F. Gary Gray. Πρόκειται για έπος και είμαι έτοιμος για Όσκαρ. Περιμένετε μέχρι να δείτε τι έχει κάνει!», είπε ο 49χρονος ηθοποιός στο ET και πρόσθεσε: «To “Fast & Furious 8” είναι διαφορετικό. Είναι σκοτεινό. Ο χαρακτήρας μου θα είναι τόσο αντιφατικός που πρόκειται να σας σοκάρει. Βγάζει πολύ περισσότερο συναίσθημα από ότι στο 7 και στην απώλεια που το 7 προέβαλε».

Και αν και η πρώτη προβολή είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου, μία πρώτη γεύση θα την πάρουμε στις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και θα βγει το τρέιλερ της ταινίας, που όπως δήλωσε ο Ντίζελ θα παίζεται σε κάθε οθόνη στην Times Square και θα προκαλέσει πανικό!

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !