Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com:Μ’ έχει εντυπωσιάσει ο επαγγελματισμός στον ΑΝΤ1!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ένας δημοσιογράφος που αποτέλεσε μία από τις ελάχιστες μεταγραφές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.Πέρυσι βρισκόταν στο ¨Έψιλον¨ με τη Χριστίνα Λαμπίρη,ενώ φέτος βρίσκεται στην ομάδα της πρωινής εκπομπής στον Ant1 με τη Φαίη Σκορδά.Παράλληλα βρίσκεται στα ¨Παραπολιτικά 90,1¨,ενώ ανήκει και στο δυναμικό της ¨Freddo¨.Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως έχει καταξιωθεί στην παρουσίαση αγώνων ¨Kick Boxing¨.Για να δούμε τι μας είπε αποκλειστικά στο tvnea.com:

Τρεις εβδομάδες πρωινό στον Ant1.Πώς είναι η εμπειρία αυτή μέχρι στιγμής;
Μ’ έχει εντυπωσιάσει ο επαγγελματισμός στον ΑΝΤ1 σε όλα τα επίπεδα. Στο επίπεδο του εργοδότη, όταν 30 Σεπτεμβρίου και ενώ η εκπομπή στηνόταν αλλά δεν ήταν στον αέρα, φρόντισε η διοίκηση να πληρωθώ για τις ημέρες που εργάσθηκα. Στο επίπεδο της παραγωγής με δεκάδες ανθρώπους στο πλευρό σου να λειτουργούν ως αρωγοί για να βγουν άψογες οι συνεντεύξεις, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να εναρμονίζονται με το πρόγραμμα του συνεντευξιαζόμενου και όχι εσύ να επιβάλεις στον άνθρωπο που θα του κάνεις συνέντευξη τις ώρες γυρισμάτων για να «βγει» η βάρδια, με το styling και το μακιγιάζ που φροντίζουν για την τηλεοπτική εικόνα όλων εντός και εκτός στούντιο. Στο επίπεδο της αρχισυνταξίας και των συναδέλφων δημοσιογράφων και τεχνικών που όλοι λειτουργούν επαγγελματικά και δίκαια, χωρίς να χρειάζεται «παιδονόμος» και εφαρμόζοντας μια από τις αρχές της δημοσιογραφίας που λέει ότι ο δημοσιογράφος κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι ως ωρομίσθιος από τις ώρες που βρίσκεται στο γραφείο χτυπώντας κάρτα λες και είναι δημόσιος υπάλληλος. Όσο για τον αέρα της εκπομπής, ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Πρωτογενή θέματα, ευγενής άμιλλα, ταχύτητα, εύστοχα επιχειρήματα και ξεκάθαρη θέση στον σχολιασμό χωρίς υπεκφυγές, δημόσιες σχέσεις και γενίκευση στις τοποθετήσεις. Αν έχεις κάτι να πεις μιλάς, αν όχι σιωπάς.

Υπήρχε άγχος από τη μεριά σου;
Άγχος για τον αέρα και το «μπροστά» δεν είχα. Δε σου κρύβω όμως ότι είχα άγχος για το «πίσω», για το κλίμα στην εκπομπή. Ήρθα από μια εκπομπή που ήμασταν δεμένη ομάδα, χωρίς πισωμαχαιρώματα και «ντιβισμούς». Το εργασιακό περιβάλλον είναι το Α και το Ω στη δουλειά μας με τους ρυθμούς και τις ώρες που εργαζόμαστε καθημερινά, ουσιαστικά χωρίς ρεπό και χωρίς κλειστό κινητό. Ίσως και να μην το περίμενα ότι θα βρω ένα κλίμα τόσο φιλικό. Όλα ξεκινούν στις εκπομπές από την κεφαλή, όπου κεφαλή ο αρχισυντάκτης και ο κεντρικός παρουσιαστής. Την Ελεάννα Τριφύδου την ήξερα από το STAR όπου είχαμε δουλέψει μαζί στο δελτίο και σε εκπομπές οχτώ ολόκληρα χρόνια και βρήκα την Ελεάννα που άφησα, αλλά εμπειρότερη. Χαμογελαστή, με καυστικό χιούμορ, συνεννοούμαστε με τα μάτια όταν στήνουμε τη θεματολογία και κυρίως είναι δίκαιη και απόλυτη στο να κρατά ισορροπίες. Τη Φαίη την ήξερα από τις κοινωνικές συναναστροφές μας αλλά όχι πάνω στη δουλειά. Η Φαίη είναι επίσης δίκαιη, έχει «τηλεοπτική ευστροφία», είναι ευγενική, έχει χιούμορ, τσαλακώνεται, μοιράζει την τράπουλα την ώρα του αέρα ισομερώς και κυρίως δεν ψάχνει για αυλικούς κάτι που απεχθάνομαι και στα 16 χρόνια που δουλεύω σ αυτό το χώρο φρόντισα να μην μπω στην αυλή κανενός με όποιο τίμημα.  

Πολλοί είπαν πως εσύ θα κληθείς να καλύψεις το κενό που αφήνει ο Γιώργος Λιάγκας ως προς την καυστική του άποψη.
Είναι αστείο να λες ότι ο Κωνσταντινίδης θα καλύψει το κενό του Λιάγκα. Έχω αυτογνωσία και γνωρίζω πολύ καλά ότι το τηλεοπτικό μέγεθος του Γιώργου είναι δυσανάλογο με το δικό μου. Αν ψάχνεται να βρείτε ντε και καλά ποιανού θέση πήρα, είναι αυτή του Άρη Καβατζίκη ο οποίος οικιοθελώς αποφάσισε να φύγει από το πρωινό του ΑΝΤ1,  μετά έμεινε κενή η θέση του δημοσιογράφου Άρη και ο ΑΝΤ1 ήθελε έναν δημοσιογράφο για τη θέση αυτή. Και να με. Αν εννοείτε ότι οι απόψεις μου είναι πιο καυστικές από των υπολοίπων και φαίνεται σα να πήρα τη σκυτάλη από το Γιώργο, θα σας πω ότι ποτέ δεν κάνω αντίλογο για τον αντίλογο, οι αντιλήψεις μου για κάποια θέματα είναι ξεκάθαρες και είναι ακριβώς οι ίδιες που έχω και στο σπίτι μου και στην παρέα με τους φίλους μου. Ναι, με το Γιώργο συμφωνούμε σε πολλά θέματα και οι γνώμες μας είναι συγγενικές. Σημασία έχει όμως και το πώς λες κάτι και ο Γιώργος είχε καταφέρει να μιλά αυθόρμητα εκφράζοντας ακόμα και  μια  ακραία άποψη και αυτό είναι κεκτημένο του. Εύχομαι κάποια στιγμή και οι δικές μου απόψεις να γίνει αντιληπτό από τον κόσμο ότι είναι προϊόν της κοινωνικής μου παιδείας, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί μ’ αυτές.

Πώς χαρακτηρίζεις με μία λέξη τον καθέναν από τους συνεργάτες σου Φαίη Σκορδά, Σάσα Σταμάτη, Θέμη Γεωργαντά και Κώστα Τσουρό;
Θα σου απαντήσω για τα παιδιά καθαρά και μόνο βασισμένος στην επαγγελματική μας σχέση γιατί κολλητή παρέα δεν κάνουμε. Η Φαίη είναι αυτό που βλέπεις, άρα αυθεντική. Η Σάσα ζει για τη δουλειά της, άρα εργασιομανής. Ο Θέμης δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός και έχει χιούμορ, άρα θα τον χαρακτήριζα πρόσχαρο. Ο Κώστας λειτουργεί κατόπιν σκέψης και δεν εκδηλώνεται εύκολα άρα είναι συγκρατημένος.

Στη μετά-Λιάγκα εποχή φαίνεται πως εσένα εμπιστεύθηκε ο ίδιος για να στηρίξεις τη Φαίη στο νέο της εγχείρημα. Το περίμενες; Δοκιμάστηκε η φιλία σας μέσα στα χρόνια;
Το πρώτο τηλεφώνημα για να έρθω στον ΑΝΤ1 πράγματι έγινε από το Γιώργο. Οι υπόλοιπες κουβέντες όμως έγιναν με τη Φαίη. Αν θέλεις να βάλεις τίτλο τότε το σωστό θα ήταν ότι ο Γιώργος μου έδειξε την πόρτα αλλά η Φαίη την άνοιξε και με υποδέχτηκε. Η μετακίνηση μου στον ΑΝΤ1 δεν οφείλεται στη φιλία μου και μόνο με το Γιώργο. Με το Γιώργο ήμασταν φίλοι και πριν έξι χρόνια όταν έκανε το πρωινό στο MEGA και το 2012 που ήμουν χωρίς δουλειά στην τηλεόραση και πρόπερσι που ήμουν στο Έψιλον κοκ. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος και ο κάθε επαγγελματίας Λιάγκας αν σέβεται τον εαυτό του, το όνομα του και κυρίως το τηλεοπτικό του προϊόν δε σκέφτεται με βάση το ποιος είναι φίλος του για μια επιτελική θέση αλλά με βάση το ποιος θα του κάνει τη δουλειά που θέλει. Σχετικά με τη φιλία μας, με το Γιώργο ήμασταν πολύ κοντά μέχρι να παντρευτεί. Έχω ζήσει τα σημαντικά βήματα του στο χώρο και εκείνος τα δικά μου. Είναι πολύ λογικό όμως όταν κάνεις οικογένεια να αλλάζει ο τρόπος ζωής σου και οι προτεραιότητες σου. Το βλέπω και γω τώρα που έχω οικογένεια. Τι να τον πάρω να πάμε για ποτό και να τα πούμε στις δέκα το βράδυ όταν έχει οικογένεια και ένα μωρό που κλαίει στο σπίτι; Έτσι τότε απομακρυνθήκαμε, όπως ήταν φυσιολογικό, αλλά στα δικά μου δύσκολα, όπως και στα δικά του, ξέραμε ότι μπορεί ο ένας να εμπιστευθεί τον άλλο και να τον συμβουλέψει με γνώμονα την αλληλοεκτίμηση και με δεδομένο ότι ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Κολλητοί δεν είμαστε με το Γιώργο. Κολλητοί μου ήταν και παραμένουν οι παιδικοί μου φίλοι και το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ξέρει τους κολλητούς μου και εγώ τους δικούς του και αυτό μας φέρνει πιο κοντά.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείς;Είσαι χαρούμενος με την εξαιρετική πορεία της εκπομπής;
Φυσικά και τα παρακολουθώ και είναι η δεύτερη λέξη μου στις επτά το πρωί , μετά το καλημέρα που λέω στην Τριφύδου και τη Βένια Καραγιάννη όταν μπαίνω στο γραφείο. Δεν μπορείς να κάνεις τηλεόραση και να λες ότι δε βλέπεις τα νούμερα εκτός αν δουλεύεις στην ΕΡΤ. Όλοι είμαστε χαρούμενοι για τα νούμερα που κάνει η εκπομπή, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Η τηλεοπτική σεζόν είναι ένας μαραθώνιος και αν επαναπαυτείς θα το πληρώσεις στην πορεία. Ειδικά η φετινή σεζόν είναι ακόμα πιο περίεργη και όλα είναι στον αέρα αφού κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι ένα θετικό δείγμα όμως ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη Φαίη στο τιμόνι στης εκπομπής αλλά και όλους εμάς μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το προϊόν που παράγουμε.

Έχεις παρατηρήσει πράγματα που θα ήθελες να βελτιώσεις στην τηλεοπτική σου παρουσία στην εκπομπή;
Το κακό ή καλό με μένα είναι ότι δεν «με» βλέπω μετά την εκπομπή. Ούτε καν στην αναπαραγωγή στα sites. Το θεωρώ κουτό να «αυτογκουγκλάρεσαι». Θέλω να είμαι αυθόρμητος και δε θέλω να μπω σε πλαίσια. Έχω δυο τρείς ανθρώπους της τηλεόρασης και άλλους δυο άσχετους με το χώρο που τους θεωρώ «μέσο τηλεθεατή» και ακούω τη γνώμη τους. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν έχω κοιμηθεί καλά και έχω κλίμα αγάπης στο σπίτι, το μυαλό μου δουλεύει πιο γρήγορα και απολαμβάνω περισσότερο τον τηλεοπτικό αέρα.

Σου λείπει καθόλου η παλιά σου ομάδα στο Έψιλον;Έχεις κρατήσει επαφές;
Το παρεάκι στο «Με Το Καλημέρα» ήταν η καθημερινή μου ψυχανάλυση και περνούσα εξαιρετικά μαζί τους παρά τις αντιξοότητες, τεχνικές και όχι μόνο. Μιλάμε στο μέτρο του δυνατού. Είναι κανόνας στην τηλεόραση ότι αν δεν δουλεύεις με κάποιον μαζί, απομακρύνεσαι γιατί είναι τέτοιοι οι ρυθμοί που δύσκολα προλαβαίνεις να ανταπεξέλθεις σε τηλεοπτικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Μια φορά τη βδομάδα θα τα πούμε όμως είτε μέσω sms είτε μέσω facebook. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μετά τα νούμερα του Πρω1νού κοιτάω της Χριστίνας και κάθε φορά εύχομαι απ την καρδιά μου να πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Πώς ένιωσε η Χριστίνα Λαμπίρη όταν της ανακοίνωσες τη μεταγραφή σου στον Ant1;
Η Χριστίνα ήταν η πρώτη που το έμαθε μετά την τηλεφωνική επαφή μου με το Γιώργο και τη Φαίη. Χάρηκε για την προοπτική καριέρας μου, αλλά ναι, στενοχωρήθηκε που δε θα είμαι μαζί της και μου το είπε. Δε θα μπορούσα να το κρύψω απ τη Χριστίνα, ακόμα και εκείνη την περίοδο που όλα ήταν στον αέρα. Γενικότερα με τις συνεργασίες μου είμαι ξεκάθαρος όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν ξέρω ότι έχω να κάνω με καλούς ανθρώπους, γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί στην τηλεόραση. Και αισθάνθηκα δικαιωμένος γιατί δε διέρρευσε το παραμικρό από τη Χριστίνα, αλλά και όταν η είδηση έγινε γνωστή από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, συνέχισα να κοιτώ τη Χριστίνα στα μάτια. Το τι περεταίρω είπαμε είναι δικό μας, το κρατάω καλά μέσα μου και το επαναφέρω στη μνήμη μου κάθε φορά που νιώθω πιεσμένος.

Την έχεις δει την εκπομπή το μεσημέρι;Πώς την κρίνεις;
Είναι η ώρα που οδηγώ από τα Σπάτα στον Πειραιά, η ώρα που πηγαίνω από τον ΑΝΤ1 στα Παραπολιτικά. Όταν φτάσω στο γραφείο μου στα Παραπολιτικά βάζω και την βλέπω, όσο προλαβαίνω. Επιτέλους η εκπομπή απέκτησε στούντιο. Η Χριστίνα είναι η Χριστίνα που «περνάει» στον κόσμο, έχει ήθος και ευγένεια και ο κόσμος την αγαπά γι αυτό. Το πρωί την είχε κουράσει και το μεσημέρι της πηγαίνει.

Βρίσκεσαι στην εφημερίδα ¨Φρέντο¨ και στα ¨Παραπολιτικά¨ που βρίσκονται στον Πειραιά. Θα σκεφτόσουν κάποια μεταγραφή στο νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ;
Μέχρι τον Ιούλιο είμαι στον ΑΝΤ1 στον οποίο επέστρεψα με πολύ χαρά και αίσθημα ευθύνης μετά από 16 χρόνια. ‘Όταν σκέφτεσαι το μέλλον, ενώ το παρόν τρέχει με απαιτητικούς ρυθμούς,  καταναλώνεις ενέργεια και χάνεις τον στόχο και εμένα ο δικός μου στόχος στα τηλεοπτικά είναι να κάνω καλά τη δουλειά του δημοσιογράφου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όπως και να έχει, ότι και να γίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, τον Ιούλιο τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΑΝΤ1.

Έχεις καθόλου την επιθυμία να γίνεις κεντρικός παρουσιαστής;
Μετά από 16 χρόνια στην τηλεόραση έχω δει τα πάντα. Τον «καθένα» να γίνεται κεντρικός παρουσιαστής. Σημασία έχει όμως να γίνεις κεντρικός παρουσιαστής ή επιτυχημένος κεντρικός παρουσιαστής; Σημασία για μένα είναι να είμαι απαραίτητος για τους διοικούντες, να μην περνώ απαρατήρητος από τον τηλεθεατή  και να πηγαίνω και να φεύγω από τη δουλειά μου με χαμόγελο. Ποτέ δε με ένοιαξε να κλέψω ένα πλάνο παραπάνω, ή αν το δικό μου κοντινό είναι πιο «σφιχτό» από του διπλανού μου. Σημασία κατά τη γνώμη μου σ αυτή τη δουλειά έχει τι λες και τι λέει ο κόσμος για σένα. Σ αυτό επάνω δουλεύω καθημερινά και αισθάνομαι με τον καιρό όλο και πιο στιβαρός στον αέρα. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια concepts που κυρίως βασίζονται σε εξωτερικά γυρίσματα, αλλά σ’ αυτό θα πρέπει να έχω συμμάχους και κάποιους ανθρώπους που χειρίζονται τα budjets και υλοποιούν projects. Δε με πήραν τα χρόνια, ούτε είναι αυτοσκοπός μου οπότε «αν είναι να ρθει θε να ρθεί», μέχρι τότε θα συνεχίσω να αγαπώ αυτό που κάνω τώρα.

Παράλληλα έχεις καταξιωθεί στην παρουσίαση αγώνων ¨Kick Boxing¨.Δεν νιώθεις πως είναι κάτι πολύ αντιφατικό με την τηλεοπτική σου παρουσία;
Το kickboxing είναι η ισορροπία μου για την τηλεόραση. Εδώ και δύο χρόνια έχω και τον θεσμικό ρόλο του αποκλειστικού εκπροσώπου για την Ελλάδα της παγκόσμιας επαγγελματικής ομοσπονδίας kickboxing οπότε έχω ευθύνες αλλά και τη χαρά να στέλνω Ελληνόπουλα στο εξωτερικό. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δουλεύουν στην τηλεόραση, όλος ο κόσμος κινείται γύρω τους. Αγνοούν ότι πολλοί άνθρωποι δεν βλέπουν τηλεόραση είτε επειδή εργάζονται είτε εκ πεποιθήσεως αφού η τηλεόραση είναι εύπεπτο μέσο και είναι λογικό μιας και απευθύνεται σε όλους και κυρίως στα λαϊκά στρώματα. Ο χώρος του αθλητισμού και δη του kickboxing με κάνει να ηρεμώ και να συνειδητοποιώ τόσο ότι μπορώ να ζήσω και εκτός τηλεόρασης όσο και να απομυθοποιώ το ελληνικό star system και αυτούς που ζούν για την τηλεόραση και το πλάνο. Τη γνωστή λαϊκή ρήση με τη φοράδα και το αλώνι  την ένιωσα στο πετσί μου για την τηλεόραση όταν είδα την ελληνική σημαία να σηκώνεται ψηλά από αθλητές μας στην μακρινή Ιαπωνία ή την Κίνα ή την Καραϊβική και ένιωσα την ειλικρινή ευγνωμοσύνη αυτών των φτωχών παιδιών για το γεγονός ότι τους επέλεξα να αγωνιστούν σ’ αυτά τα μέρη εκπροσωπώντας την πατρίδα μας.

Ραδιόφωνο και στα Παραπολιτικά με το Γρηγόρη Μπάκα κάθε Σαββατοκύριακο. Πώς περνάς εκεί ;Που νιώθεις πιο άνετα, στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο;
Το ραδιόφωνο είναι μαγικό. Το μόνο κοινό του με την τηλεόραση είναι ότι και τα δύο αποτελούν ΜΜΕ. Τίποτε άλλο. Στα Παραπολιτικά 90.1 FM έχω την τύχη και την ευκαιρία να βγάζω στον αέρα σημαντικούς ανθρώπους που στην τηλεόραση δε θα έβγαιναν ποτέ γιατί δεν πουλάνε. Αισθάνομαι ελεύθερος μπροστά στο μικρόφωνο γιατί στα Παραπολιτικά δεν υπάρχει λογοκρισία και «γραμμές» που πρέπει να ακολουθούμε. Έχω την ευκαιρία να «τρολάρω» τον κάθε καρεκλοκένταυρο πολιτικό και να καυτηριάζω το κοινωνικό κράτος δικαίου που πλέον αποτελεί μόνο σύνθημα  στους πολιτικούς λόγους. Όσο για τον Γρηγόρη, τον οποίο γνωρίζω 15 χρόνια και το μόνο που μας ενώνει ως προσωπικότητες είναι ότι στο σπίτι μας περιμένουν τρία θηλυκά, η γυναίκα, η κόρη και η σκυλίτσα μας,  θα σου πω ότι απολαμβάνω να μην συμφωνώ μαζί του για το παραμικρό. Άσπρο αυτός, μαύρο εγώ, σοβαρή κουβέντα εγώ, πλάκες αυτός, ένα «τουρλουμπούκι» που νομίζω ότι οι ακροατές το έχουν ήδη αγκαλιάσει.

Λίγο πριν τη λήξη της περσινής σεζόν έκανες και μία μεγάλη και σπουδαία αποστολή στη Δαμασκό. Τι έχεις να θυμάσαι από αυτή την εμπειρία;Θα ήθελες κάποια στιγμή τηλεοπτικά να παρουσιάσεις σε μόνιμη βάση εκπομπές με τέτοιου είδους αποστολές;
Η συνέντευξη μου με τον πρόεδρο Άσαντ στη Συρία είναι σίγουρα η πιο σημαντική στιγμή στην δημοσιογραφική μου καριέρα μετά τις ανταποκρίσεις στον πόλεμο του Κόλπου από το αεροπλανοφόρο Harry Truman για το δελτίο ειδήσεων του STAR τότε. Αυτές οι στιγμές είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Δυστυχώς το κανάλι που ήμουν δεν αντιλήφθηκε που ήμουν και τι έφερα στην Ελλάδα ως αποκλειστική είδηση διεθνούς ενδιαφέροντος. Στον ΑΝΤ1 για παράδειγμα θα το έκαναν παντιέρα στο δελτίο ειδήσεων. Αυτές οι πέντε ημέρες ήταν μάθημα ζωής για μένα. Όταν επέστρεψα πήρα αγκαλιά την κόρη μου και κατάλαβα πόσο μοναδική είναι για μένα και τι ευθύνες έχω απέναντι της. Κατάλαβα ότι όλα τα δεινά του κόσμου γίνονται από τους μεγάλους, όλα για το χρήμα και τη δόξα, τίποτα για την αγάπη και την ελευθερία. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα ακρωτηριασμένα παιδάκια, θύματα του πολέμου των μεγάλων. Μακάρι να μπορούσα να εργάζομαι ως freelancer και να βιοπορίζομαι φέρνοντας τέτοια θέματα , αλλά δυστυχώς αν ακολουθούσα αυτή την πορεία δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της οικογένειας μου. Από την άλλη δεν είμαι από αυτούς τους δημοσιογράφους που επειδή έχουν κάνει κάποιες επιτυχίες σε «σοβαρά» δημοσιογραφικά θέματα, θα πιάνω τη FREDDO με χειρουργικό γάντι για να μη λερωθώ, ή θα θεωρήσω υποτιμητικό να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πάνελ ανάλαφρης εκπομπής. Αυτές οι αντιλήψεις πηγάζουν από δημοσιογράφους που έχουν το θράσος να είναι παροικούντες σε πολιτικά σαλόνια και να το παίζουν σοβαροί και ανεξάρτητοι, την ίδια ώρα που τα’ αρπάζουν από ύποπτα pay lists ή έχοντας ως στόχο να «χτίσουν» το όνομα τους για να πολιτευθούν στην πορεία και να ζήσουν εις βάρος του λαού είτε βοηθώντας με το «σοβαρό ρεπορτάζ» τους τον εργοδότη τους να χτίσει κι άλλο γιοφύρι, κι άλλη πλατεία ώστε να τους πληρώσει πλουσιοπάροχα.  

Πώς είναι η ζωή σου μετά το γάμο και το παιδί;

Διαφορετική και πιο ουσιαστική. Τώρα έχω στο σπίτι δυο ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά και με περιμένουν να επιστρέψω για να με πάρουν μια αληθινή αγκαλιά. Παλιότερα όλα ήταν επιφανειακά και εφήμερα. Σίγουρα οι ευθύνες έχουν αυξηθεί, αλλά αυτό με ωριμάζει. Καιρός ήταν να ωριμάσω πριν μπω στα 40. Η αλήθεια είναι ότι τώρα δε λέω όχι σε καμιά δουλειά αν και θα ήθελα να έχω πιο πολύ ελεύθερο χρόνο για να παίζω με την μπέμπα και να συζητώ με τη Μαρία. Έχω βάλει όμως στόχο να «χτίσω» την οικονομική ασφάλεια της οικογένειας μου ASAP όπως λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι, ώστε στο άμεσο μέλλον να κάνω λιγότερες και πιο ποιοτικές δουλειές και να συμμετέχω πιο ενεργά στο μεγάλωμα της Κάλλιας, ειδικά μετά τα δύο της χρόνια που θα νιώθει την παρουσία μου.

Είναι κάποιο δεύτερο παιδί στα άμεσα σχέδια σου;
Να ρωτήσεις τη Μαρία γι αυτό. Νομίζω ότι ακόμα τώρα βρίσκει τα πατήματα της με την Κάλλια, οπότε δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα για αδερφάκι. Αλλά και εγώ θέλω να ζήσω την Κάλλια και τη γυναίκα μου. Θα είναι εγωιστικό εκ μέρους μας να μην κάνουμε ένα αδερφάκι στην Κάλλια στο μέλλον, Θεού θέλοντος, αλλά όχι τώρα. Με τη γυναίκα μου θα είμαστε μαζί για μια ζωή, οπότε έχουμε χρόνο…


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !