Απίστευτη δήλωση:«Δεν θα πήγαινα σε εκπομπή της Μενεγάκη,μόνο αν άλλαζε το concept της την ημέρα που θα πήγαινα»


Στον ραδιοφωνικό σταθμό,''Αrt fm 90.6'' ,και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο δημοφιλής τραγουδιστής,
Χρήστος Θηβαίος,και μέσα σε άλλα τοποθετήθηκε για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και την Ελένη Μενεγάκη...

Για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι,«σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό με τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχω επιλογές διαφορετικές… Είναι περίεργο αυτό το πράγμα. Να σου πω ,το παρακολούθησα το πράγμα, είναι σε εξέλιξη ακόμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τίποτα… Πού θα καταλήξει όλο αυτό; Ένας τζόγος ήταν αυτό, γιατί και στα καζίνο κλείνονται μέσα νυχθημερόν χωρίς να βλέπουν το φως της ημέρας, τρώνε, πίνουν, κοιμούνται και παίζουν. Κάπως έτσι το είδα να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν και άλλοι που λένε πως οι φόροι που πλήρωναν κανάλια πιο πριν, ξεπερνούν το ποσό που κέρδισε τώρα το δημόσιο. Αυτό που έγινε με το MEGA δεν το περίμενα…».

Για την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε :«Δεν την έχω συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη ποτέ. Θεωρώ ότι κάνει αρκετά καλά τη δουλειά της, αν και δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους εκπομπές. Όχι δεν θα πήγαινα σε εκπομπή της Μενεγάκη! Αλλά θεωρώ ότι κάνει άψογα τη δουλειά της, απλά εγώ δεν έχω θέση εκεί. Θα πήγαινα μόνο αν άλλαζε το concept της εκπομπής την ημέρα που θα πήγαινα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: