Η Νικολέττα Ράλλη μιλά για το τηλεοπτικό της come back: Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να πει το «ναι»

0

Την περασμένη Τετάρτη, η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» αποκάλυψε πως ύστερα από την μη ανανέωση της συνεργασίας της Ιωάννας Λίλλη με το Μακεδονία Τv, η νέα παρουσιάστρια του απογευματινού magazino «Όλα Καλά» θα είναι η Νικολέττα Ράλλη. Ένα πρόσωπο που έκανε δοκιμαστικό και για την θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιάγκα στο «Lucky Room». 

Το ραντεβού της Νικολέττας με τα στελέχη του σταθμού και η τελική συμφωνία έγιναν σε χρόνο ρεκόρ, αν σκεφτεί κανείς πως η πρώτη τους επαφή πραγματοποιήθηκε μόλις την προηγούμενη Τετάρτη. «Έγιναν όλα σε χρόνο ρεκόρ. Δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τίποτα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για την νέα τηλεοπτική μου στέγη. Πλέον, τις καθημερινές θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη μια πόλη που αγαπάω πολύ, διότι σπούδαζα εδώ και τα Σαββατοκύριακα θα έρχομαι στην Αθήνα», είπε η Νικολέττα Ράλλη στο peoplegreece.com, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής πρεμιέρας της εκπομπής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Λίλλη την προηγούμενη εβδομάδα, τα στελέχη του καναλιού, κινητοποιήθηκαν άμεσα ώστε να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Στο πλευρό της Νικολέττας βρίσκονται οι Μιχάλης Καντζάς, Σοφία Τουντούρη και Στεφανία Δεληπούλιου, ενώ για μια ακόμα χρονιά, στο τιμόνι της αρχισυνταξίας είναι η Πολυξένη Καραμίχα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !