Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούριου για το Ξαναδέστε τους.

0
Τις δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, και για το αν έθεσε βέτο στην Κατερίνα Καινούριου, σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή, "Φτιάξε καφέ να στα πω".


Η Κατερίνα Καινούριου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής και ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε να κάνει το Ξαναδέστε τους, και απαντά για το αν την κρέμασε η όχι ο Νίκος Μουτσινάς.

«Σιγά μην είχε σχέδιο εξόντωσης ο Μουτσινάς και να σου το πω και πάρα πολύ απλά… εγώ όντως είχα φύγει, ισχύουν αυτά που λέει ο άνθρωπος, και να μου το πρότειναν, δεν θα το έκανα, το κανάλι το ήξερε αυτό, από τα Χριστούγεννα που είχαμε κάνει μια κουβέντα με τον γενικό διευθυντή, τον Κώστα Σούσουλα, στο γραφείο του, σε μία υποθετική ερώτηση «αν θα έκανες το Δέστε τους είχα απαντήσει ότι με τον Νίκο θα συνεργαζόμουν, αλλά με τη Μαρία και αυτό το στυλ που κάναμε τότε, εγώ δεν θα το ξαναέκανα. Στη μέση της σεζόν είχε γίνει μια κουβέντα. Αυτό. Εγώ δεν φαντάστηκα, μπορεί ο άνθρωπος να ρωτάει υποθετικά, μπορεί να έχει στο μυαλό του χίλια δυο. Αλλά τι σχέδιο εξόντωσης να έχει ο Νίκος που με έχει αγαπήσει, αν είναι δυνατόν.

Ο Νίκος δεν ξέρει καταρχάς αν έφυγα για να κάνω την εκπομπή που ήθελα, γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Έφυγα και το έχω πει χιλιάδες φορές γιατί υπήρξαν κάποιες διαφωνίες με το κανάλι. Από εκεί και πέρα, κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τους ίδιους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το έχω πει. Που είναι το κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω, ούτε με την Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα, πολύ δύσκολα. Τελείωσε. Με τον Νίκο δεν έχω πρόβλημα να ξαναδουλέψω και αύριο κιόλας σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Και τον Νίκο τον αγαπάω και τον θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχο. Που κάθε βδομάδα απολογούμαι για αυτό. Έχει δίκιο ο Νίκος που νευριάζει γιατί γράφουν τέρατα πολλές φορές. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω straight και πολύ ειλικρινά.»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !