Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δηλώνει:«Τα ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ θα συνέχιζαν και για δεύτερη σεζόν,είχαμε συζητήσει με το κανάλι»

0

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που πέρυσι παρουσίαζε το πρόγραμμα,''Καλημερούδια'',
μίλησε στην ''Αγορά'' για όλα...

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε τι φάση είναι η ζωή σου; 

''Είμαι σε μια φάση-αφασία, αφού τρέχουμε με τις πρόβες για την παράσταση, «Οι από πάνω», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά, την οποία θα ανεβάσουμε πολύ σύντομα στο θέατρο «Πειραιώς 131».Αν είδατε τη φωτογράφισή μας, που καμία σχέση δεν έχει με το έργο, θα καταλάβετε ότι δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας. Έχουμε μια βλάβη στον εγκέφαλο, είμαι σίγουρη ότι θα την αντιληφθείτε κι εσείς όταν δείτε το έργο''.

Πώς είναι να δουλεύεις με τον Μουτσινά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; 

''Δουλεύοντας με έναν άνθρωπο τόσο χαρισματικό, όσο ο Νίκος, νιώθω σαν το «σφουγγάρι» που ρουφάει όλες τις πληροφορίες, ό,τι βλέπει κι ακούει. Είναι μια απόλαυση να δουλεύεις μαζί του, πολλές φορές μάλιστα τον παρατηρώ και τον χαζεύω για τη συλλογιστική του, το πώς δηλαδή ξεκινάει από το σημείο Α για να φτάσει στο σημείο Β. Από την άλλη πλευρά, και ο υπόλοιπος θίασος είναι… προς μελέτη, τόσο ο Κρατερός Κατσούλης και η Θωμαΐς Ανδρούτσου όσο και η Ματίνα Νικολάου με τον Πρόδρομο Τοσουνίδη και τη Μαρία Κατσανδρή. Δεν έχω παράπονο φέτος!''.

Κατά μέσο όρο πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα με την παράσταση και δύο παιδιά στο σπίτι;Τις έχεις μετρήσει; 

''Να σου πω την αλήθεια, δεν τις μετράω γιατί δεν με συμφέρει (γέλια). Πάντως δεν μπορώ και δεν θέλω να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, διότι η βασική προτεραιότητά μου είναι ο ρόλος της μητέρας. Δεν με τρομάζει η δουλειά και η κούραση που προκαλεί, το μέλημά μου, όμως, είναι να βρίσκω πάντα χρόνο για τα παιδιά μου. Τα παιδιά έχουν υποχρεώσεις και μαθήματα, οπότε από το μεσημέρι και μετά είμαι το ταξί της υπόθεσης''.

 Ασχέτως του απότομου φινάλε που είχαν τα «Καλημερούδια» λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Mega, εσύ την περσινή σεζόν απέσπασες πολύ καλές κριτικές ως παρουσιάστρια. Ένιωσες ότι ήταν η απάντησή σου απέναντι σε όσους σου την είχαν στημένη πριν ξεκινήσεις στο πρωινό; 

''Παρά το γεγονός ότι το περσινό εγχείρημα είχε ξεκινήσει με πολύ φαγωμάρα από έξω, ήμουν προετοιμασμένη διότι ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα media που βγάζουν συμπεράσματα πριν δουν κάτι επί οθόνης. Θεωρώ, όμως, πολύ μεγάλη νίκη μας το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε, παρά τα προβλήματα που είχε το κανάλι, τους ανθρώπους του χώρου μας. Γιατί κακά τα ψέματα, στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία, οι τηλεθεατές κι όχι εμείς μεταξύ μας του χώρου. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό κι όμως εμείς ως μια φρέσκια ομάδα καταφέραμε να κερδίσουμε έδαφος. Αν τα πράγματα στο Mega πήγαιναν καλά, δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν τα «Καλημερούδια» θα συνέχιζαν και για δεύτερη σεζόν. Αυτό θα γινόταν, γιατί αυτό είχαμε συζητήσει με το κανάλι. Δυστυχώς, όμως, μας πρόλαβαν τα γεγονότα…''.

Τα οποία πως τα διαχειρίστηκες ως επαγγελματίας; 

''Έχω περάσει από όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μέσα σε αυτό το διάστημα η αλήθεια είναι. Έχω νιώσει και θυμό και αγανάκτηση και στεναχώρια με όσα ζήσαμε στο κανάλι. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την εκπομπή με πολύ βάσανο, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε άλλη λύση. Κανείς μας δεν περίμενε πέρσι τέτοια εποχή ότι θα ερχόταν μια μέρα που το Mega θα είχε τέτοια προβλήματα''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !