Ζουγανέλη,Μαραβέγιας,Μποφίλιου,Χαρούλης στο Γκάζι για καλό σκοπό

Unknown
0

Η Ζουγανέλη και η Μποφίλιου συναντούν τον Μαραβέγια και τον Χαρούλη για μία μοναδική βραδιά στο Γκάζι Live
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίεση 101,3 ενώνει τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού σε ένα μουσικό πάρτι που δεν έχει ξαναγίνει, βάζοντας μουσική και ρυθμό στην καθημερινότητά μας. Έτσι, για πρώτη φορά, θα βρεθούν μαζί επί σκηνής η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης. Και οι τέσσερις καλλιτέχνες έχουν κατορθώσει να κερδίσουν την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου, σημειώνοντας μια αξιοθαύμαστη και παράλληλη πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Τα τραγούδια τους έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, παίζονται στο ραδιόφωνο και ο κόσμος σιγοψιθυρίζει τα λόγια όταν τα ακούει.

Στο πλευρό των μεγάλων αυτών καλλιτεχνών θα βρίσκονται: ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στις ενορχηστρώσεις και το πιάνο, ο Μιχάλης Κακλάνης στο μπάσο, ο Νίκος Πασαλίδης στο μπουζούκι, ο Μανώλης Γιαννίκιος στα ντραμς, ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, ο Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα, και στα πνευστά ο Samuel Marlieri.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Γκάζι Live, οι τέσσερις καλλιτέχνες μας υπόσχονται μία ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, χορό, μουσική, ένταση και μεγάλες συγκινήσεις. Αξίζει καταληκτικά να σημειωθεί ότι τα έξοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους φορείς που επέλεξαν οι τραγουδιστές: στο Κοινωνικό Ωδείο, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» και στη Φλόγα - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !