Έντονος αναβρασμός στο Ε με τους απλήρωτους εργαζομένους-Αυτή είναι η απάντηση του καναλιού


Έντονος αναβρασμός επικρατεί στο Εpsilon τις τελευταίες ώρες,καθώς οι εργαζόμενοί του παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό.

Η κατάσταση έχει φτάσει  πια σε οριακό σημείο,ενώ πολλοί από τους δημοσιογράφους ,τους ρεπόρτερς και τους τεχνικούς χρησιμοποιούν πλέον δικά τους χρήματα για να φέρουν εις πέρας τις υπηρεσίες προς το κανάλι.Μάλιστα πολλοί δεν έχουν καν ούτε τη βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους.

Όπως είναι λογικό κι επόμενο,οι εργαζόμενοι έχουν ξεσηκωθεί κι έχουν απευθυνθεί τόσο στους διοικούντες του καναλιού όσο και στα όργανα της ΕΣΗΕΑ.Έτσι,λοιπόν,σύμφωνα με πληροφορίες μας, η απάντηση που δόθηκε από τον σταθμό είναι ότι τα χρήματα που οφείλονται θα μπουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων μέχρι τις 6 το απόγευμα.Μάλιστα,σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή αυτή η υπόσχεση δεν υλοποιηθεί και οι άνθρωποι εξακολουθήσουν να είναι απλήρωτοι, η ΕΣΗΕΑ κατα πάσα πιθανότητα σχεδιάζει να κηρύξει 8ωρη στάση εργασίας.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: