Γνωρίστε το νέο μέλος του πάνελ της εκπομπής!

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά, ένα νέο πρόσωπο προστίθεται στην ομάδα της εκπομπής.

Πρόκειται για τον Κώστα Τσουρό, δημοσιογράφο του ενημερωτικού τομέα του ΑΝΤ1, με συχνή παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ο δημοσιογράφος φαίνεται πως έρχεται για να φέρει μια νότα «ενημέρωσης» στη ψυχαγωγική παρέα της εκπομπής, ενώ ήδη είναι αρκετά δημοφιλής στα social media.

Ο Κώστας Τσουρός ανήκε για περίπου μία δεκαετία στο δυναμικό της ΕΡΤ, ενώ μετά το κλείσιμό της μετακόμισε στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της «θητείας» του στην κρατική τηλεόραση είχε παρουσιάσει την εκπομπή «ΝΕΤ Παντού» αλλά και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 αξιοποιεί ένα πρόσωπο του ενημερωτικού τομέα σε ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Περίπου 12 χρόνια πριν ανάλογη κίνηση είχε κάνει με την επιλογή της Ελεονώρας Μελέτη για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ», ενώ και το δίδυμο Γιώργου Καραμέρου & Σπύρου Χαριτάτου προερχόταν από την «ενημέρωση» του ΑΝΤ1.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: