Θοδωρής Αθερίδης: Λέω συνέχεια ψέματα

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί, αλλά και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Το Ψέμα, στο Θέατρο Μικρό Παλλάς. Τον συναντήσαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση και μας μίλησε για κάθε «Τελευταία Φορά Που»… 

Είχες μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με φίλους… Προχθές που μιλούσαμε για την πολιτική κατάσταση. Θέσαμε διάφορα ερωτήματα, φιλοσοφούσαμε και πέρασα πολύ όμορφα. 

Ζήτησες την συμβουλή της κόρης σου, Φωτεινής… Πριν μερικές μέρες που είχαμε πρόβα στο θέατρο. Ήθελα να μου πει την άποψη της για μια σκηνή. Δεν ζητάω συμβουλές αν δεν είναι να τις ακούσω! 

Είπες ένα αθώο ψέμα… Δεν θυμάμαι γιατί λέω συνέχεια ψέματα. 

Έκανες μια καλή πράξη… Πάλι δεν θυμάμαι. Αλλά και να θυμόμουν δεν θα το έλεγα δημόσια γιατί θα έπαυε να είναι «καλή». Όταν κάνεις κάτι «καλό» χάνει την αξία του αν το πεις. 

Νοστάλγησες μια συνεργασία… Πρόσφατα. Κάθε χρονιά στο θέατρο φτιάχνω παρέες και μόλις ξεκινάει η νέα σεζόν νοσταλγώ την περσινή. Μου συνέβη και φέτος. 

Συζήτησες με φίλους σου προσωπικά θέματα… Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Με τους φίλους μου είμαστε ανοιχτοί μεταξύ μας και συζητάμε καθετί που μας απασχολεί. 

People

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: