Ιβάν Σαββίδης:Με ποιους βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία για το νέο κανάλι ;


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τρέχει» το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, με στόχο να βγει στον «αέρα» πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης (που πήρε με καθυστέρηση το«χρίσμα» του καναλάρχη, μετά την αποπομπή Καλογρίτσα) τώρα «φορτώνει» τις μηχανές, προσπαθώντας να καλύψει τον χαμένο χρόνο.


Στόχος και των δυο είναι να μπορέσουν να κερδίσουν γρήγορα ένα σημαντικό τμήμα της διαφημιστικής πίτας και να περιορίσουν το πλεονέκτημα της οικογένειας Κυριακού, αλλά και του Γιάννη Αλαφούζου, που έχουν κανάλια εν λειτουργία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, στα πρώτα τηλεοπτικά βήματά του, δείχνει διάθεση να κινηθεί με πολιτική ευρύτητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συζητά και βρίσκεται σε ακτίνα συμφωνίας με τον Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος διηύθυνε μέχρι προχθές τον ραδιοφωνικό σταθμό του Σύριζα (Στο κόκκινο), και ταυτόχρονα με τον Γιάννη Μιχελάκη, πρώην υπουργό και εκπρόσωπο της ΝΔ.Κοντά στον επιχειρηματία, που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την τηλεοπτική αγορά, κινούνται, ως οιονεί σύμβουλοι, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν βεβαίως και τις δικές τους απόψεις για τα πρόσωπα των ΜΜΕ. Έτσι κι αλλιώς, το δικό του σχέδιο τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται και, προφανώς, θα υπάρξουν και αλλαγές και εκπλήξεις.

Πηγή:aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: