Τι έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα η Ελένη Ψυχούλη;

0

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη για 7η χρονιά συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο γνωστός και αγαπητός Chef ,Αλέξανδρος Παπανδρέου, συντροφεύει την Ελένη δύο φορές την εβδομάδα γεμάτος ενέργεια και κέφι!

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα;
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
Δείτε απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Πέννες με μανιτάρια, ελιές & κεφαλοτύρι, λεμονάτο ριζότο με σαρδέλες και βουτυράτα φασόλια χάντρες με κοτόπουλο & λαχανικά!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 
Η Ελένη φιλοξενεί τη μαγείρισσα, Κατερίνα Κατσούλη! Δείτε τη συνταγή για τα μανιτάρια με σπανάκι & απάκι, το κατσικάκι φρικασέ με φινόκιο και την εύκολη τάρτα με δαμάσκηνα!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 
Η Ελένη παρέα με τον Κώστα Ισταυρίογλου και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου ανακαλύπτει τη μαγεία των σάντουιτς! Σάντουιτς με κοκκινιστό κρέας, σάντουιτς με χαλβά, σοκολάτα & αβοκάντο, σάντουιτς με τυρί σαγανάκι, μαρμελάδα, γαλοπούλα & φιστικοβούτυρο και απολαυστικά tramezzini σε διάφορες παραλλαγές!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 
Η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον Ανδρέα Λαγό! Δοκιμάστε τα αφράτα marble cake με βουτυρόκρεμα, τα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας με φιστίκι Αιγίνης και το σαγανάκι φούρνου με κοτομπουκιές!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 
Η ηθοποιός, Κατερίνα Μισιχρόνη ,μαγειρεύει με τις οδηγίες του Chef ,Μιχάλη Νουρλόγλου. Δείτε τη συνταγή για τις γαρίδες σε κανταΐφι με γλυκοπικάντικη σάλτσα, την κιμαδόπιτα με προσούτο & μαραθόσπορο και το πανεύκολο universal κέικ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !