Ο δημοσιογράφος,Βασίλης Δρυμούσης,είναι στο δυναμικό της εκπομπής της Γερμανού.Τι λέει για την ίδια αλλά και το πρωινό που κάνουν;Τι λέει για την ΕΡΤ;«Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Το προτιμάτε από το καθημερινό; 

''Είναι πιο ξεκούραστα. Δεσμεύεις, βέβαια, τα Σαββατοκύριακά σου και δεν μπορείς να πας πουθενά, αλλά η δουλειά είναι σαφώς πιο ξεκούραστη''.

Θα αλλάζατε κάτι στη Ναταλία Γερμανού; 

''Ναι, κάτι θα άλλαζα. Η Ναταλία είναι περίπλοκος χαρακτήρας. Τι εννοώ; Ενώ στήνουμε ένα θέμα, σε μία ώρα μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πρέπει να το αλλάξουμε. Υπάρχουν 50 τρόποι για να κάνεις ένα πράγμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξεις πώς θα το κάνεις (σ.σ.: γελάει)..''..

 Θα δουλεύατε στην ΕΡΤ; 

''Οι άνθρωποι που δουλεύουμε στα Μέσα έχουμε μάθει να είμαστε υπερδραστήριοι. Σε μία δημοσιοϋπαλληλική κατάσταση δεν θα ήθελα να δουλέψω. Νομίζω θα βαριόμουν. Από την άλλη, βέβαια, έχω ακούσει ότι μια χαρά είναι οι συνάδελφοι που δουλεύουν στην ΕΡΤ''.

Τι εννοείτε; 

''Νομίζω ότι πληρώνονται στην ώρα τους, πληρώνονται καλύτερα και είναι λίγο πιο χαλαροί, γιατί δεν υπάρχει το άγχος της απόδοσης και του ανταγωνισμού. Είναι καλό, λοιπόν, κάποιος να πληρώνεται στην ώρα του, να πληρώνεται καλύτερα και να μην έχει άγχος. Αυτό είναι πολύ θετικό''. 

Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]