Ο Κωστόπουλος μιλάει για το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ


O Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στη REAL και τη δημοσιογράφο,Χρύσα Κακιώρη,και απάντησε μέσα σε άλλα για το ζήτημα του κλεισίματος της ΙΜΑΚΟ...


Τι κέρδισες από την οικονομική σου περιπέτεια;

''Τίποτα απολύτως. Πιο σοφός γίνεσαι, αλλά με πικρό τρόπο. Είναι μια αρνητική εμπειρία που κρατάει πολλά χρόνια, η οποία με έκανε πιο σοφό, όμως, σε πράγματα που δεν θα ήθελα να γίνω. Εγώ από μικρός ζούσα σε έναν κινηματογραφικό κόσμο, πιο πολύ χολυγουντιανό, παρά εφιαλτικό σαν του Μπέργκμαν ή σαν του Ταρκόσφκι. Όλα τα έβλεπα κινηματογραφικά, σαν να παίζω σε ταινία. Ήρθε η ώρα που κατάλαβα πως δεν παίζω σε ταινία. Προσγειώθηκα στον πλανήτη Γη με το κεφάλι, από πολλά χιλιόμετρα. Εκεί κατάλαβα ότι ζούσα σε έναν κόσμο που ήταν μόνο στον εγκέφαλό μου. Έτσι είναι οι Υδροχόοι, λένε. Κατάλαβα καλύτερα τις έννοιες φίλος, συνεργάτης, οικονομική πραγματικότητα, αλλά και το πόσο μακριά πάει η κακία. Να πω ότι χάρηκα που τα κατάλαβα; Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι χειρότερο ον από αυτό που δείχνει. Κι αυτό δεν είναι ευχάριστο, δεν μου άρεσε. Εκεί έγινα σοφότερος''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: