Αλλάζει προφίλ ο ΣΚΑΪ-Με αναβαθμισμένο ρόλο ο Μαλέλης...

1

Μία από εισηγήσεις που δεχόταν εδώ και χρόνια και απέρριπτε με το άκουσμά τους φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει, εσχάτως, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο καναλάρχης του Φαλήρου, με αφορμή τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο, θα αλλάξει άμεσα τη φυσιογνωμία του τηλεοπτικού σταθμού

Συγκεκριμένα, και με βάση τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, το κανάλι του Φαλήρου θα ρίξει το βάρος στην ψυχαγωγία, ευελπιστώντας ότι με τη στρατηγική αυτή θα καταφέρει να προσελκύσει περισσότερα έσοδα, που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για την επιχείρηση του Γιάννη Αλαφούζου. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων δύο reality shows, ενώ αναζητά και άλλες εκπομπές, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού.

Όπως είναι λογικό, αναβαθμισμένο ρόλο αναμένεται να έχει ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχος του συγκεκριμένου μοντέλου. Άλλωστε, είναι κάτι που γνωρίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφού το συγκεκριμένο αντικείμενο το «υπηρέτησε» επί χρόνια και με συνέπεια στο Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο στόχος του Αλαφούζου είναι να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό που ενδέχεται να αφήσει τυχόν «μαύρο» στον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή στη φιλοσοφία του προγράμματος του ΣΚΑΪ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. γνωριζετε αν θα γινει καποια αλλαγη στο λογοτυπο του σταθμου απο την αλλαγη του προφιλ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !