Ποιους άντρες θεωρούν οι γυναίκες ευχάριστους;

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για την τέλεια σχέση, πολλές μελέτες έχουν προσπαθήσει να εντοπίσουν το τι κάνει μία μακροπρόθεσμη σχέση επιτυχημένη. Μέσα στους σημαντικότερους παράγοντες περιλαμβάνεται το στοιχείο της διασκέδασης και της πλάκας ανάμεσα στους συντρόφους.
Τι κάνει έναν άντρα ευχάριστο για μία γυναίκα; Έρευνες έχουν δείξει πως μία από τις σημαντικότερες ενδείξεις μίας πραγματικής ερωτικής χημείας είναι όταν μπορείτε να γελάσετε μαζί. Είναι φυσικό επόμενο λοιπόν, να αναρωτιέσαι τι είναι τελικά αυτό που σε κάνει ευχάριστο. Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι άλλο: Οι γυναίκες αποφάσισαν να λύσουν (ανώνυμα πάντα) την απορία ενός χρήστη που έκανε τη φλέγουσα αυτή ερώτηση: «Θέλω να ξέρω τι κάνει έναν άντρα ευχάριστο για τις γυναίκες. Όχι καλό ή αστείο, αλλά ευχάριστο. Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας που θα τον κάνει πιο ευχάριστο από τους υπόλοιπους;».

Ιδού τι μας είπαν τρεις γυναίκες
Αυτή που ξέρει τι πραγματικά θέλει.
«Δεν πρέπει να είναι πολύ σοβαρός. Θα ήθελα να μπορεί να αυτοσαρκαστεί και να χαλαρώσει. Μας αρέσει όταν ένας άντρας μπορεί να είναι απλά ο εαυτός του».
Αυτή που το ζαλίζει πολύ το πράγμα.
«Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η απάντηση σε αυτό δεν είναι τόσο απλή. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη για το τι είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Ένα εξωστρεφές άτομο θα διασκεδάζει διαφορετικά απ' ότι ένα εσωστρεφές. Μία γυναίκα που ανήκει στην ανώτερη κοινωνική τάξη μπορεί να αντλεί ευχαρίστηση από έναν άντρα που την πολιορκεί επίμονα, ενώ μία γυναίκα της εργατικής τάξης είναι πιθανό να διασκεδάζει τραγουδώντας σε karaokeπάρτι στο μπαρ.
Το μυστικό είναι να καλλιεργήσεις τον δικό σου τρόπο διασκέδασης και ευχαρίστησης και να βρεις κάποια με την οποία μπορείς να τα μοιραστείς».
Αυτή που έχει το διάολο μέσα της.
«Μην προσπαθείς να γίνεις κάτι που δεν είσαι, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις δυστυχισμένος. Παρ’όλα αυτά δεν θα σε βλάψει το να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Θα προτιμούσα να χορεύω με έναν άντρα που δεν είναι και ο καλύτερος χορευτής του κόσμου, παρά με κάποιον που δεν θα πατούσε καν στην πίστα».
Ποιο είναι λοιπόν το συμπέρασμα;
Ευχάριστος είναι κάποιος που δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά και που μπορεί να φερθεί αυθόρμητα μία στο τόσο. Αν ο αυθορμητισμός δεν είναι στη λίστα με τα δυνατά σου σημεία, μπορείς να κάνεις τα πρώτα σου βήματα προτείνοντας ένα νέο μέρος για ποτό ή να δοκιμάσεις μία καινούργια δραστηριότητα με τους φίλους σου (είναι σίγουρα λιγότερο τρομακτικό από το να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στο πρώτο ραντεβού).entertv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: