Δημήτρης Ουγγαρέζος:Η απάντηση για τις φημολογούμενες «αλλαγές» στο «ΣουΚου»

Αλλαγές σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για το «ΣουΚου» που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η εκπομπή που ξεκίνησε κάνοντας χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού από τα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη που κρατούν τα σκήπτρα της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει τη στήριξη του καναλιού και δεν τίθεται θέμα διακοπής της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ» του Epsilon, o ANT1 σχεδιάζει αλλαγές για το «ΣουΚου» με σκοπό να τονωθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, η εκπομπή που μέχρι στιγμής είχε χαρακτήρα infotainment θα δώσει έμφαση στη ψυχαγωγία, χωρίς έντονη δόση gossip θεματολογίας. Έτσι, φαίνεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αυτός που καλείται να αναπτύξει πιο πολύ το επικοινωνιακό του ταλέντο σε παιχνίδια με τους τηλεθεατές - στα πρότυπα αυτών που παρουσίαζε παλιότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο» με τα ξεκαρδιστικά τηλεφωνήματα on air.

Βέβαια μετά από λίγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το yupiii.gr διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία γράφοντας το εξής:«Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον της εκπομπής, αλλά καμία από τις αλλαγές που αναφέρει ως ρεπορτάζ δεν ισχύει. Ραντεβού το Σάββατο..»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: