ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Τι συζητούν Μαρινάκης και Κοντομηνάς

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά είναι το μοναδικό κανάλι με εξαίρεση τον ΑΝΤ1, που διαθέτει ολοκληρωμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και μάλιστα με απήχηση στην τηλεοπτική κοινή γνώμη. Οι ελληνικές σειρές, αλλά και οι εκπομπές του είναι μικρά διαμάντια για το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης και αναμφισβήτητα αποτελούν το ισχυρό ατού του επιχειρηματία στις συνομιλίες του με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που κατάφεραν να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια.
Με εξαίρεση λοιπόν τον ΑΝΤ1 που επίσης διαθέτει ισχυρό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι τρεις σταθμοί που αδειοδοτήθηκαν, δεν διαθέτουν προτάσεις ψυχαγωγίας… Ο ΣΚΑΙ με στόχευση στην ενημέρωση ξεκίνησε μόλις πέρυσι δειλά – δειλά να μπαίνει στα μονοπάτια της ψυχαγωγίας με το X-FACTOR… Ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει ώστε να αποτελέσει στο νέο τοπίο ισχυρό αντίπαλο για τον ΑΝΤ1 που έχει παράδοση στο συγκεκριμένο τομέα.
Ως εκ τούτου ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πολύφερνη νύφη με το προϊόν που διαθέτει για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που αδειοδοτήθηκαν… Οι συζητήσεις όμως του επιχειρηματία με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ δεν ευοδώθηκαν… Αφού σύμφωνα με πηγές η ιδιοκτησία του ALPHA απαιτούσε στη νέα εταιρία που θα προέκυπτε από τη συγχώνευση των δυο καναλιών, οι εταίροι να εμφανίζονται με ίδια ποσοστά… ενώ η πλευρά του Φαλήρου λόγω της άδειας που διαθέτει απαιτούσε να έχει και τον έλεγχο του νέου σχήματος με ποσοστό 51- 49. Κάπου εδώ λοιπόν λέγεται ότι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις των δυο πλευρών χωρίς αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην τηλεοπτική πιάτσα τα τελευταία 24ώρα ακούγεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκίνησε συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας. Ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές εάν οι συζητήσεις αφορούν στην εξαγορά προγραμμάτων από τον ALPHA που σίγουρα έχει ανάγκη ο νέος σταθμός ή πρόκειται για συγχώνευση των δυο εταιριών. Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες μεταφέρονται με επιφύλαξη, διότι δεν έχουν διασταυρωθεί.
enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !