Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Παίρνω λεφτά τα οποία δείχνουν ότι με σέβονται, εμένα και τα χρόνια που έχω στη δουλειά

0

Για όλα μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Real απο τον Αλέξη Τσίπρα και τις τηλεοπτικές άδειες μέχρι το τι την κάνει ευτυχισμένη 

Πληρώνεσαι καλά για τη σειρά στην Κύπρο; 
Μήπως είσαι εφοριακός (σ.σ.: γελάει); Παίρνω λεφτά τα οποία δείχνουν ότι με σέβονται, εμένα και τα χρόνια που έχω στη δουλειά. Αυτό σου αρκεί; 

Πώς είδες τη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες; 
Τραγική, πώς να τη δω; Τι σκηνικό θρίλερ είναι αυτό που ζούμε; Πώς λένε να μείνουν τέσσερα μόνο κανάλια; Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά; Αγρίεψε το τοπίο τρομερά! Οτι πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους, ναι, είναι αλήθεια και πρέπει να συμβεί. Και οφείλουν να πληρώσουν και ηθοποιούς-συντελεστές που έχουν μείνει απλήρωτοι. Αλλά μην πας και απαγορεύεις και λες ρητά και κατηγορηματικά: μόνο τέσσερις. Τι είναι αυτό; Παίρνουν το μαχαίρι και κόβουν ό,τι τους κάτσει! Κόβουν και τα Θρησκευτικά; Εχετε τρελαθεί, παιδιά; Τι τακτικές είναι αυτές; Ελεος! 

Σε απογοήτευσε ο Αλέξης Τσίπρας που ψήφισες; 
 Με δυσκόλεψε πάρα πολύ, αλλά ακόμα περιμένω ότι θα βρει λύσεις για τους συνταξιούχους που κλαίνε έξω από τα ΑΤΜ, για τους άνεργους που είναι τόσο πολλοί... Εχουν γίνει πάρα πολλά λάθη. Δεν συμφωνώ καθόλου με τον μισθό των 500 ευρώ μεικτών. Ζει ο Τσίπρας με 500 ευρώ μεικτά; Ας μας απαντήσει! Τι είναι αυτά; Είμαι έξαλλη! Τι φταίμε εμείς αν τα έφαγαν κάποιοι και το σινάφι τους; Πες μου, τι φταίμε; Τι; Πες! Γιατί πρέπει εγώ που έχω δουλέψει σαν σκυλί για να αποκτήσω δύο σπίτια, να πληρώνω τέτοιο ΕΝΦΙΑ; Γιατί μας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό; Υπήρξε επιπόλαιος ο Τσίπρας, το είπε και μόνος του. Ελπίζω να πάψει να είναι και να δει πια καθαρά τα πράγματα, να κινηθεί άμεσα. 

Τι κάνει ευτυχισμένη την Ελισάβετ εκτός από την υποκριτική; 
Να σε χαλαρώσω, κλείνοντας... Ουφ, με φούντωσες και τώρα θες να χαλαρώσω (σ.σ.: γελάει). Με κάνουν ευτυχισμένη η κόρη μου, οι φίλοι μου, τα ταξίδια, το διάβασμα, οι ωραίες ταινίες, οι έξυπνοι άνθρωποι, οι δοτικοί, οι γενναιόδωροι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !