Αυτή τη βδομάδα στο ΜΕ ΑΓΑΠΗ ...


Τη μεγαλύτερη κατασκήνωση προσφύγων στο Ζαατάρι της Ιορδανίας επισκέφτηκε η Μαρί Κυριακού ως πρέσβειρα της Unicef Ελλάδος μαζί με αντιπροσωπεία της Unicef.
Η εκπομπή,ΜE AΓΑΠΗ,αύριο, Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, παρουσιάζει την εν λόγω επίσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος,  #Emergency Lessons.

Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των φθινοπωρινών αλλεργιών.

Την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ που έγινε σε συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, η εκπομπή, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,παρουσιάζει το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας του Συλλόγου Ηλιαχτίδα. Πρόκειται για έναν ξενώνα που φιλοξενεί παιδιά από όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Πριν λίγες μέρες η πρόεδρος του Συλλόγου βάφτισε ένα από τα παιδάκια που φιλοξενείται στον ξενώνα.

Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του παχέος εντέρου.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ,καθημερινά στη 12.50,στον Αnt1...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: