Η Καινούργιου μιλάει για όλα και δηλώνει:« Ανήκω σε μια πιο σύγχρονη γενιά παρουσιαστών»

0

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εφημερίδα ,''Real'',κι  απάντησε για  όσα έχουν ειπωθεί γύρω από την προσωπική της ζωή.Πώς αντιμετωπίζει τον τίτλο της ''αδίστακτης'';



«Ε ,λοιπόν, θα σου πω κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές. Μακάρι να ήμουν αδίστακτη! Τότε σίγουρα θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα, και προσωπικά και επαγγελματικά. Θα είχα αποφύγει πολλές κακοτοπιές».

Ακόμη,αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να μην μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, έχει προχωρήσει ήδη σε μία νέα σχέση, η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει:

«Ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι γράφονται πολλά και για πολλούς. Όπως λέγονται και πολλά για πολλούς. Έχω βγει από αυτό το τριπάκι και δεν ασχολούμαι με αυτά. Απλώς τα διαβάζω και γελάω. Γιατί ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ότι ακόμη κι αν πω δημόσια από την εκπομπή μου ότι δεν τρέχει τίποτα, εξαιτίας του ότι πρέπει να δημιουργηθεί θέμα θα ερμηνευτεί ως ''περίεργη δήλωση της Καινούργιου''. Οπότε πλέον δεν με αφορά όλο αυτό».

Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα; 

«Δεν ίσχυε ποτέ αυτό. Σου λέω ξεκάθαρα ότι εδώ και πολλούς μήνες είμαι μόνη μου. Όταν κάτι είναι άξιο λόγου και ύπαρξης στη ζωή μου, δεν θα το κρύψω. Και να θέλω, άλλωστε, δεν θα μπορώ» ξεκαθάρισε η ίδια.

 Προχωρώντας,σε ερώτηση σχετικά με το αν μια ενδεχόμενη αποκάλυψη της σχέσης της λειτουργούσε θετικά για την εκπομπή της, εκείνη λέει:

«Ε τότε να βάλω κι ένα μαξιλάρι να κάνω και την έγκυο! Αλήθεια, πιστεύεις ακόμα και αυτά τα παλιακά τερτίπια; Παλιά τηλεόραση και για μένα ξεπερασμένη. Ανήκω σε μια πιο σύγχρονη γενιά παρουσιαστών».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !