Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και αναμένεται ότι και με αυτό το ρόλο της θα κερδίσει τους τηλεθεατές όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα της επαγγελματικής πορείας της.

Στον καινούργιο κύκλο της σειράς «Ταμάμ» δεν θα είναι η Μαρία Λεκάκη αφού είχε κλείσει να είναι στη θεατρική παράσταση με τον Λάκη Λαζόπουλο πριν τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίσουν να βγάλουν καινούργιο κύκλο της πετυχημένης σειράς και η ηθοποιός δεν θέλει να κάνει και θέατρο και τηλεόραση μαζί. Έτσι λοιπόν ενημέρωσε τα στελέχη του σταθμού οι οποίοι ήθελαν να βρουν κάποια καλή ηθοποιό που θα έχει τα… εχέγγυα για να ενσαρκώσει άριστα την ηρωίδα και πρωταγωνίστρια της σειράς, τη «Μυρτώ». Κι όπως αποδεικνύεται… χτύπησαν διάνα κάνοντας πολύ καλή επιλογή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr στον καινούργιο κύκλο της σειράς «Ταμάμ» τη «Μυρτώ» θα υποδυθεί η… συνονόματή της, η Μυρτώ Αλικάκη. Η σπουδαία ηθοποιός που έχει κάνει πολύ καλές δουλειές και στην τηλεόραση (από το ξεκίνημά της ως «Αναστασία» στην ομότιτλη σειρά έως και τα «Υπέροχα πλάσματα») θα ενσαρκώσει τώρα τη «Μυρτώ» που είναι ερωτευμένη με τον «Μετίν» (Μανώλη Μαυροματάκη) και αποφασίζουν οι δύο οικογένειές τους, η ελληνική και η τούρκικη, να συγκατοικήσουν.

Το «Ταμάμ» βασίζεται σε γερμανική σειρά το σενάριο της οποίας όμως ολοκληρώθηκε και στον καινούργιο κύκλο η ιστορία θα είναι «made in Greece» δια χειρός Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]