Καίτη Φίνου: Ο Θεός δεν ήθελε να μου δώσει ένα παιδί....

0 Comments


Τον λόγο για το οποίο δεν αποφάσισε να κάνει ολοκληρωμένη οικογένεια, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καίτη Φίνου.

«Δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μου. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει ένα πριγκιπόπουλο και μαζί του θα κάνω δυο-τρία παιδιά και θα μείνουμε για πάντα μαζί. Αν δεν υπάρχει ένας πολύ δυνατός έρωτας, δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη οικογένεια. Ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα για την προσωπική μου ζωή», λέει στην εφημερίδα Freddo.

Κάποτε η ηθοποιός είχε πει πως ένας πρώην σύντροφο της την χτύπησε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «κρατά» παιδιά και να αποβάλλει.

«Ναι, είναι αλήθεια γιατί συνέβη. Δεν το έψαξα ποτέ όμως παραπέρα. Αν ερχόταν ένα παιδί και μπορούσα να το κρατήσω, θα το κρατούσα. Ο Θεός όμως δεν ήθελε να μου δώσει ένα παιδί με τους συντρόφους που ήμουν. Και ας βγάλουμε από τη μέση τις γνωστές σχέσεις που όλοι ξέρετε. Είχα αρκετούς άγνωστους συντρόφους και δεν θα το έπαιζα ποτέ «η παρθένα των τριών σχέσεων». Ίσως να ήμουν καλύτερα με ένα παιδί, ίσως και χειρότερα. Γιατί σκέψου να μεγαλώνω ένα παιδί μέσα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» όπου ζω τώρα...», καταλήγει.

0 Τα Σχόλια σας: