Απομακρύνθηκε ο Σταύρος Καπάκος από τη θέση γενικού διευθυντή στην ΕΡΤ!


Τέλος ο Σταύρος Καπακος από τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ! Οι πληροφορίες λένε ότι στο ΔΣ της ΕΡΤ,  ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έθεσε θέμα απομάκρυνσής του, το οποίο και εγκρίθηκε με 4 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.


Είναι γνωστό στους παροικούντες στο Ραδιομέγαρο ότι οι σχέσεις των δύο ήταν… εκρηκτικές! Εδώ και καιρό ο Λάμπης Ταγματάρχης δεν έβλεπε με καλό μάτι το «παιχνίδι» που έκανε ο Σ. Καπάκος και είναι πολλές οι «αφορμές» κατά τη γνώμη του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο υπ' ατμόν γενικός διευθυντής διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διευθύνοντα σύμβουλο επειδή δεν ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας το όνομα της Σταυρούλας Χριστοφιλέα ,για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Τότε ο Λ. Ταγματάρχης αντέτεινε το επιχείρημα ότι ήταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός και συνεπώς αυτό θα ήταν άστοχο και αντιδεοντολογικό. Επίσης, έχει ιδιαίτερη αξία να επισημανθεί το γεγονός ότι ο Σ. Καπακος ανήκει στην ομάδα των αποκαλούμενων ,«Βασικών Μετόχων», του ΣΥΡΙΖΑ (Βούτσης, Σκουρλέτης, Φίλης) και τον διορισμό του στην Αγία Παρασκευή ήταν διευθυντής σύνταξης στην Αυγή, με προϊστάμενο τον νυν υπουργό Παιδείας. Από την άλλη πλευρά, ο Λ. Ταγματάρχης ακολουθεί πίστη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου. Να σημειωθεί ότι η πολιτική ηγεσία χρεώνει στην ΕΡΤ τα χαμηλά νούμερα στα δελτία ειδήσεων αλλά και την ακινησία στο πρόγραμμα.

 Πηγή newpost.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: