Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών σε πολυκατάστημα για....


Μπορεί ο τυφώνας Μάθιου να μην έχει φτάσει ακόμα στη Νότια Φλόριντα των ΗΠΑ, ωστόσο ένας άλλος «τυφώνας» χτύπησε μέσα σε ένα πολυκατάστημα Walmart του Μαϊάμι, το οποίο έκαναν «καλοκαιρινό» με τα... μαλλιοτραβήγματά τους δύο ευέξαπτες Αμερικανίδες.


Στο βίντεο που κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυς του περιστατικού οι δύο γυναίκες εμφανίζονται να χτυπούν η μία την άλλη με λύσσα, με την πιο μικρόσωμη να δέχεται φυσικά τις περισσότερες μπουνιές αλλά και να «ανταπαντά» με αξιοθαύμαστο σθένος.

Παρά το εμφανές σωματικό πλεονέκτημα της αντιπάλου της, η μικρόσωμη γυναίκα δεν πτοήθηκε ούτε καν όταν δέχτηκε το δυνατό χτύπημα ενός καροτσιού με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της. Έτσι συνέχισε να μάχεται γυμνόστηθη (σαν σύγχρονη... αμαζόνα) πετώντας κονσέρβες στην σωματώδη αντίπαλό της.

Σύμφωνα με το άτομο που ανέβασε το βίντεο στα social media, η αιτία του άγριου τσακωμού των δύο γυναικών ήταν ότι και οι δύο διεκδικούσαν την τελευταία συσκευασία με εμφιαλωμένα νερά, ενόψει του τυφώνα Μάθιου που πλησιάζει στην περιοχή.

protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: