Έξω φρενών η Κορινθίου: «Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο. Οι ανταγωνίστριές μου με θάβουν…»


Εκτός εαυτού είναι η Μαρία Κορινθίου με το παρασκήνιο που εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη της και που δυστυχώς για την ίδια, το μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια. 

Η ίδια, σε ένα ξέσπασμά της και φανερά οργισμένη, τα λέει έξω από τα δόντια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία είχε εκφράσει την ενόχλησή της πριν από λίγες ημέρες όταν ανέβασε στα social media το παρακάτω μήνυμα: «Έχετε λυσσάξει! Να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου. Ξέρετε εσείς... Δεν πειράζει κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ! Δύναμη να ξέρετε μου δίνει και με πεισμώνει ακόμα περισσότερο να κάνω ακόμα πιο πολλά. Συμβουλή: Η Κορινθίου είναι 15 χρόνια στο χώρο (πολλά όχι, αλλά ούτε και λίγα), έχω φάει πολλά... σκατά, αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα πώς θα εξελιχθώ και θα ωριμάσω χρόνο με το χρόνο με τη δική μου δύναμη, αποφασιστικότητα και τέλος πάντων μαγκιά. Συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε το ίδιο και να μην κοιτάτε τι έκανε η Κορινθίου και η κάθε Κορινθίου. Μερσί και γεια σας». 

Αμέσως μετά, ήρθαν οι δηλώσεις της στη real μέσα από τις οποίες γίνεται φανερό ότι είναι πολύ ενοχλημένη. Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που ανάρτησε τα παραπάνω, η ίδια απάντησε στη real: «Το μήνυμά μου αυτό απευθύνεται σε μια σειρά από ανταγωνίστριές μου που με θάβουν άγρια στους εργοδότες μου. Τους τηλεφωνούν και τους λένε: “πάλι την Κορινθίου πήρε;”. Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη! Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες: “διωξ’ την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη”; Τα μαθαίνω όλα γιατί όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή και φορτώνω! Τόση κακία; Σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσο σκληρά και που δεν της έχει χαριστεί τίποτα; Γιατί;». Η ίδια δείχνει θιγμένη για όλα όσα συνέβησαν: «Θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω, ούτε και να τις διαφημίσω. Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη. Έπαιρναν τον Θωμόπουλο και του έλεγαν: “τι την πήρες την Κορινθίου στην καλοκαιρινή δουλειά σου;”. Συνάδελφοί μου ηθοποιοί! Και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ας μάθουν λοιπόν πως ξέρω τις τακτικές τους, μήπως και ντραπούν και σταματήσουν τη λάσπη» αποκάλυψε η ίδια.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: