Παγώνει ο ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση-Επι τάπητος ο νόμος-γέφυρα και το ΕΣΡ...


Bγαίνει από το κάρδο των εξελίξεων ο ανασχηματισμός καθώς κυβερνητικές πηγές τονίζουν πως μετά την απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά, προτεραιότητα είναι θεσμικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν.


Από την κυβέρνηση επισημαίνουν ότι επίκειται, την ερχόμενη Δευτέρα, η κατάθεση, στη Βουλή, της νέας νομοθετικής ρύθμισης-γέφυρας που θα αφορά την κατοχύρωση προσωρινής άδειας από τους ιδιοκτήτες καναλιών, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν ένα χρηματικό ποσό ετησίως για να λάβουν την προσωρινή άδεια εκπομπής. Επι πλέον, ο κ. Βούτσης προανήγγειλε Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με σκοπό να προχωρήσει άμεσα η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, πρωτοβουλία που, επίσης, αναμένεται να ληφθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Υπό τα παραπάνω δεδομένα, ο ανασχηματισμός «πάει πίσω», όπως ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.

aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: