Νίκος Κουρής: «Αν μου έλειπε ο γάμος θα τον είχα κάνει»

Unknown
0

Ο Νίκος Κουρής έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια, αλλά δεν έχει παντρευτεί.


Τηλεοπτικά και κινηματογραφικά σχέδια υπάρχουν;

«Υπήρχε μια τηλεοπτική πρόταση, αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο. Το ίδιο και για τον κινηματογράφο. Αν προλαβαίνω και αν με ενδιαφέρει, θα ασχοληθώ. Στη χώρα δεν υπάρχει τέχνη. Αλλά τι συζητάμε; Εδώ δεν υπάρχουν νοσοκομεία. Με την τέχνη θα ασχολούμαστε; Το σινεμά, το θέατρο, οι τέχνες είναι παράπλευρα πράγματα, αναγκαία για την ομορφιά της ζωής μας, αλλά δευτερεύοντα. Πρωτεύοντα είναι τα σχολεία και τα νοσοκομεία. 'Δεν υπάρχει τίποτα»

Τι γνώμη έχεις ως πατέρας για την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία και για την αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών;

«θα σου απαντήσω ως παιδί, γιατί από τότε που ήμουν και εγώ μέχρι τώρα αυτό που με ενοχλούσε ήταν π συμβατικότητα, των πραγμάτων και όχι τα ίδια τα πράγματα. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που γίνονται και όχι να απαγορευτούν τα θρησκευτικά. Η προσευχή είναι σπουδαίο πράγμα, είναι πολύ σημαντικό να γυρίζεις το βλέμμα ψηλά και να ζητείς μια χείρα βοηθείας, να ανοίγεις την ψυχή και το μυαλό σου. Το θέμα είναι πώς να μην πάρει τον συμβατικό χαρακτήρα,, αυτόν της βαρεμάρας και της υποχρέωσης. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται ταλέντο για να γίνει, φαντασία και φωτισμένους ανθρώπους. Άμα βρεις έναν, φέρ' τον μου να τον γνωρίσω»

Πιστεύεις στον Θεό;

«Ναι, πιστεύω σε κάτι στο οποίο έχω ανάγκη να απευθύνομαι. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά το έχω ανάγκη, γιατί ξέρω τη θέση μου στον κόσμο και ξέρω ότι είμαι ένα τίποτα. Οπότε, το τίποτα έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με κάτι, να του δώσει φως, δύναμη και ελπίδα»

Πώς σου βγήκε αυτή η ανάγκη, έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης και ένα παιδί, να δηλώσεις ότι θέλεις να παντρευτείς;

«Ευτυχώς που με ρώτησες. Όπως δεν παντρεύτηκα, που είναι επιλογή μου, έτσι μπορεί και να παντρευτώ στο μέλλον. Δεν παντρεύομαι. Αν μου έλειπε ο γάμος, θα τον είχα κάνει εδώ και χρόνια» εξήγησε στην Αγορά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !