Ποια παρουσιάστρια έριξε χιλόπιτα στον Σπαλιάρα;....


Μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο Epsilon η Κατερίνα Καινούργιου ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε χυλόπιτα στον Γιάννη Σπαλιάρα. Μπορεί ο Γιάννης να έχει 4000 στο ενεργητικό του, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτές να προστεθεί η παρουσιάστρια.«Τον συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ευγενέστατος, χαιρετάει όλο τον κόσμο, αλλά εμένα δεν μου αρέσει σαν άντρας. Παρ’ όλο που αντικειμενικά είναι κούκλος, είναι άντρας που δεν θα έβγαινα ούτε ραντεβού.» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή La Biri Biri και ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί να έδειξε άνετος, όμως πέταξε το καρφάκι του και …όποιον πήρε ο Χάρος: «Εντάξει ρε παιδιά, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, γούστα είναι αυτά. Εξάλλου, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν έτσι; Νομίζω έχει δηλώσει ότι της αρέσει ο Λιάγκας!».

Λίγες στιγμές αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής και δεν φάνηκε να παίρνει τίποτα πίσω από αυτά που είπε, εξάλλου όπως δήλωσε η παρουσιάστρια δεν θεωρεί πως και η ίδια ανήκει και στο γούστο του Γιάννη Σπαλιάρα.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: