Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει!

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την νέα ηρωίδα που θα ενσαρκώνει στην σειρά του Alpha, «Έλα στην θέση μου».

«Πρόκειται για ένα μυστηριώδες άτομο, καθώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για το παρελθόν της. Κρύβει πολλά πράγματα. Είναι τρομερά τυχοδιώκτρια. Πλεονέκτρα. Εν ολίγοις, όπως ήδη σου είπα, είναι η γυναίκα-αράχνη. Λύνει και δένει στη σειρά. Εχει τη γοητεία της μοιραίας γυναίκας που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους για προσωπικό της συμφέρον. Τι κρύβεται κάτω από αυτή την προσωπικότητα, ωστόσο, θα αποκαλυφθεί στην πορεία!» τόνισε στο TV Έθνος.

Όταν ξεκίνησες να μελετάς και να ανακαλύπτεις τη νέα σου ηρωίδα, υπήρξαν σημεία στα οποία να δυσκολεύτηκες και να αγχώθηκες λιγάκι παραπάνω;

«Με τα πάντα δυσκολεύτηκα και με τα πάντα αγχώθηκα, γιατί λόγω του... μυστηρίου, είχα λίγα στοιχεία γι’ αυτήν τη γυναίκα στα χέρια μου. Ομως, σιγά σιγά και όσο προχωρούσαν τα γυρίσματα, άρχισα να το συμπληρώνω το παζλ! Αν και για να είμαι ειλικρινής, όπως και να είχε θα αγχωνόμουν!»

Γιατί το λες αυτό;

«Γιατί κάθε φορά που έρχεται ένας νέος ρόλος στα χέρια μου, δεν ησυχάζω. Ασχολούμαι και με την παραμικρή λεπτομέρεια... Προσπαθώ και θέλω το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.»

Είσαι τελειομανής;

«Εντελώς (γέλια)!»

Αρα να υποθέσω πως είσαι και αυστηρός κριτής του εαυτού σου και ότι... «αυτομαστιγώνεσαι»!

«Φυσικά και αυτομαστιγώνομαι και κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου, γιατί προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη, να προχωράω. Το να ανακαλύψει και να υιοθετήσει κανείς μια μανιέρα και να επαναπαυτεί είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Ομως έχει κανένα νόημα;»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: